ecthelion79 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μόλις πάω να πάρω το "Watchfulness Placard" στο σταθμό του τρένου (είναι το σημείο ακριβώς μετά από τις μεγάλες κυλιόμενες σκάλες που σου επιτίθονται τα τέρατα από το τοίχο), το παιχνίδι παγώνει. Με alt ctrl del βγαίνω στα windows και ο task manager βλέπει ότι το παιχνίδι τρέχει κανονικά. Μάλλον είναι από αυτά τα bugs που κάθονται μία στις χίλιες, αλλά αν έχει κανείς καμμιά ιδέα πώς να το φτιάξω, please help. Το σύστημά μου ξεπεράνει τα recommended specs του παιχνιδιού. Έχω GeForce FX 5600XT και WinXP SP2. Έχω τους τελευταίους whql drivers της NVidia.
planetman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Έχει βγει το silent Hill 4; Το θέλωωωωωωωωωωωωωωωω...
iagouaros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Μόλις πάω να πάρω το "Watchfulness Placard" στο σταθμό του τρένου (είναι το σημείο ακριβώς μετά από τις μεγάλες κυλιόμενες σκάλες που σου επιτίθονται τα τέρατα από το τοίχο), το παιχνίδι παγώνει. Με alt ctrl del βγαίνω στα windows και ο task manager βλέπει ότι το παιχνίδι τρέχει κανονικά. Μάλλον είναι από αυτά τα bugs που κάθονται μία στις χίλιες, αλλά αν έχει κανείς καμμιά ιδέα πώς να το φτιάξω, please help. Το σύστημά μου ξεπεράνει τα recommended specs του παιχνιδιού. Έχω GeForce FX 5600XT και WinXP SP2. Έχω τους τελευταίους whql drivers της NVidia. Akrivos to idio prama kanei kai se mena. den mporesa na to katafero. forao toys 61.77. an exei kaneis kamia idea to ti ftaei as voithisei!!!!
iagouaros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 To provlima lithike me to silent hill. Opoios exei to idio provlima as moy steilei p.m. gia na toy po ti ftaiei.
planetman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2004 Κι εμένα παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα με το σύστημα της υπογραφής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.