Vasilis_T Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 AAA, paidia, ola kai ola, Bluesky kai pali Bluesky........ Eixa parei kai to proigoumeno montelo (2300) alla epeidi den eixe ay3omeiwsi entasis fwnis to xarisa ston aderfo moy.... Skyli Mayro!!! Kai atapi inerface opote kai na xalouse to reader evazes ena aplo dvd-rom sti 8esi toy kai douleye apsoga..... Fovero menu kai meta to firmware update poy efage evgaze papades....... Mias poy leme gia firmware update.... Exei kanenas kamia diey8ynsi gia firmware gia to GN 5.1 C ???? Efaga ton kosmo alla tipota!!!!!!!!
VasKag Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 προφανως δεν θα υπαρχει. (το εχω ψαξει και εγω).
anegr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Πως εκανεσ update το firemware στο bluesky και τι πλεονεκτήματα είχες εκτος από region free??
qspock Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Eixa parei kai to proigoumeno montelo (2300) alla epeidi den eixe ay3omeiwsi entasis fwnis to xarisa ston aderfo moy.... Skyli Mayro!!! Kai atapi inerface opote kai na xalouse to reader evazes ena aplo dvd-rom sti 8esi toy kai douleye apsoga..... Fovero menu kai meta to firmware update poy efage evgaze papades....... Ποια δεν εχουν ρυθμιση εντασης ηχου και πως ξερεις ποιο μοντελο ειναι? (πχ 2300). Αυτο που υπαρχει τωρα στα Carrefur εχει ρυθμιση εντασης? Το firmware update πως το εκανες αφου δεν υπαρχει σελιδα στο νετ που να εχει bluesky firmware? Κι οταν ρε παιδια λετε γενικα οτι κανει παπαδες γιατι δεν τους ονομαζετε κιολας τους ...Παναγιωτατους?
parsifal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Επειδή χάλασε το standalone μου και ψήνομαι για καινούριο (καλό το tv-out, αλλά στα 10m χάνει), θα παρακαλούσα κι εγώ τον Vasilis_T να μας πει περισσότερα για τους "ιερωμένους"
VasKag Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 το συγκεκριμενο μοντελο (gn5.1c) το εχω παρει και εγω. νομιζω για τα λεφτα του, οτι ειναι κατι παραπανω απο καλο. το μονο που δεν εχει (αν σε ενδιαφερει) ειναι progressive scan.
overclocker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 To exw dokimasei se mia Philips 100Hz 32'' kai pragmatika einai poly kalo gia ta lefta tou (49€). Den exei kamia diafora h poiotita apoikoniseis apo ena Sony pou kykloforise prin 1,5 xrono kai eixa stin diathesi mou gia na ta sygkrinw. To progressive scan thelei kai tin analogi TV opote kapoios pou exei tetoia TV nomizw tha paei se poio akrivi katigoria dvd-player apo 120€ kai panw.
qspock Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 το μονο που δεν εχει (αν σε ενδιαφερει) ειναι progressive scan. Εχει ομως component output, ετσι δεν ειναι?
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 component όπως λέμε RGB? Η Sony 29" 100Hz μου πρέπει να έχει τέτοια είσοδο! Έφυγα...
VasKag Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 το μονο που δεν εχει (αν σε ενδιαφερει) ειναι progressive scan. Εχει ομως component output' date=' ετσι δεν ειναι?[/quote'] ναι
spybol Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Απο που ειχες κατεβασει firmware για το 2300 και τι διορθωνε;
qspock Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 component όπως λέμε RGB? Η Sony 29" 100Hz μου πρέπει να έχει τέτοια είσοδο! Έφυγα... Ναι, ειναι τα 3 διαφορετικου χρωματος RCA για την εικονα. Πρεπει να εχει οπωσδηποτε και η TV.
qspock Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 VasKag, εισαι σιγουρος οτι δεν υποστηριζει progressive? Στο κανονικο menu δεν εχει, αλλα τι γινεται με το secret menu? Ξερει κανεις πως ενεργοποιειται η αμα υπαρχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.