Προς το περιεχόμενο

Οργάνωση mp3 πριν το burn: σε φακέλους ή 'χύμα';

patrickdrd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω ένα σωρό mp3 που θέλω να 'κάψω' σε dvd δισκάκια.

Η ερώτηση μου είναι τα βάζω σε φακελάκια ανάλογα με τραγουδιστή και συγκρότημα (θετικό: τα βρίσκεις εύκολα ειδικά σε υπολογιστή, αλλά σε stand-alone dvd player, δεν είναι εύκολο να φτιάξεις λίστες, αρνητικό: έχει τρελή φασαρία, κι ας είναι τα names group + τραγούδι - υπάρχει software να τα ομαδοποιεί σε φακέλους αυτόματα;)

ή τα πετάω χύμα και ησυχάζω;

Δημοσ.

Εμενα παντως η οργανωση σε φακελακι μου στοιχισε οτι πρεπει να ανοιγω την tv για να επιλεγω ποιο φακελο να ακουσω.

Αλλα βεβαια προτιμω που εστω κι ετσι ειναι οργανωμενα.

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να βρεις σαφή απάντηση γιατί δεν υπάρχει σαφή απάντηση. Ιmho, αν μαζεύεις full albums ή δισκογραφίες, τότε καλύτερα να τα οργανώνεις σε φακέλους. Αν πάλι φτιάχνεις various artist playlists για ένα ευχάριστο απόγευμα τότε καλύτερα τα αρχεία να είναι όλα στο root.

Ενδιάμεσες καταστάσεις είναι αρκετά δύσκολο να γίνουν. Αν κατεβάζεις full albums, βάζε τα σε ξεχωριστό φάκελο κάθε φορά που τα αποσυμπιέζεις. Αν κάνεις ριπ τότε μπορείς να αυτοματοποιήσεις τη διαδικασία (eac, furio κλπ) ώστε να πηγαίνουν αυτόματα σε υποφακέλους ανάλογα με το album και τον καλλιτέχνη. Αν κατεβάζεις ένα ένα τα κομμάτια τότε απλά πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο κατεβάζεις τα mp3s.

Στην περίπτωση σαλάτας που χρήζει αρχειοθέτηση εγώ τουλάχιστο χρησιμοποιώ το mp3 tag clinic, αλλά υπάρχουν άπειρα προγράματα για αυτή τη δουλειά.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα...

Δημοσ.

GothicCrusader, συμφωνώ...Δέν έχει και πολύ νόημα να τα έχεις όλα χύμα.Αν τα έχεις κατηγοροποιημένα ανάλογα τον καλλιτέχνη υσηχάζεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...