katsas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν μου έφτανε που μου κάηκε η οθόνη, τώρα κάτι έγινε με το modem! ΕΛΕΟΣΣΣ!! Σας παρακαλώ χρειάζομαι βοήθεια! Ακούστε τι έγινε: Modem: USB US ROBOTICS 56k Εκεί που έμπαινα κανονικά στο Internet, την Κυριακή πάω να μπω στο internet και ενώ καλεί κανονικά τα νούμερα δεν ακούγεται το dial tone (το "τουτ τουτ" πριν παρει τα νούμερα) ενώ τα νούμερα που παίρνει ακούγονται κανονικά!Δηλαδή σαν να μην υπάρχει γραμμη. 1) Άλλαξα καλώδιο και πάλι τα ίδια 2) Σύνδεσα και το τηλέφωνο στο παλιό καλώδιο κ έτσι επιβεβαιωμένα λειτουργεί κανονικά 3) Δεν πείραξα απολύτως τίποτα, έτσι ξαφνικά συνέβη αυτό 4) Βάλαμε TELLAS μόνιμα (χωρίς να παίρνουμε από μπροστά το 1738 πριν από κάθε τηλεφώνημα) και ενεργοποιήθηκε νομίζω Δευτέρα(ενώ το πρόβλημα παρουσιάστηκε μαλλον Κυριακή αν θυμάμαι καλα), δεν είμαι σίγουρος όμως, αν φταίει αυτή τι να κάνω; 5) Έβγαλα και ξαναέβαλα τους drivers, τα ίδια.. 6) Έχω 2 συνδέσεις, τις ξαναέκανα και τα ίδια.. 7) Ενεργοποίησα και απενεργοποίησα την εντολή "Use Dial Tone" Τέλος στο device manager κλασσικά, κανένα πρόβλημα το modem και άλλαξα και θύρα usb Τι να πω, θα τρελαθώ, σας παρακαλώ βοηθείστε με Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας
ksessalonikios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 μηπως εισαι απο θεσσαλονίκη και αν ναι ποια ηταν η τελευταια φορα πριν την κυριακη που ειχες μπει επιτυχώς? (τα ρωταω ολα αυτα γιατι μετα την καταιγιδα της παρασκευης μου καηκαν 2 τηλεφωνα και το μοντεμ)
katsas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι, από Θεσσαλονιίκη είμαι, οντως, και εμένα η οθόνη μου χάλασε μετα από κείνο το βράδυ.. Μπα, δεν νομιζω να φταίει αυτό γιατί λειτουργεί κανονικότατα το modem, δοκίμασα να κάνω και το test και βγάζει success την επικοινωνεία με το pc. Μάλλον φταίει η TELLAS, σε λίγες μέρες θα ξέρω, πάντως αίσχος, πολύ διαολεμένα είναι΄αυτα!!
rista Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 μηπως εισαι απο θεσσαλονίκη και αν ναι ποια ηταν η τελευταια φορα πριν την κυριακη που ειχες μπει επιτυχώς? (τα ρωταω ολα αυτα γιατι μετα την καταιγιδα της παρασκευης μου καηκαν 2 τηλεφωνα και το μοντεμ) Kαι σε μενα χαλασε το usb modem που ειχα μετα την καταιγιδα!!!! Και να φανταστεις οτι ειχα κλειστο τον υπολογιστη οση ωρα εριχνε πραμα εξω!!!
ksessalonikios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 και μενα κλειστο ηταν το pc εκεινη την ώρα.Πάντως αυτη την εβδομαδα οι πωλησεις μοντεμ και τηλ. συσκευων στην περιοχη της θεσ/νίκης πρεπει να εκτοξεύτηκαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.