Προς το περιεχόμενο

Sacred ερωτήσεις;;;

Vaguras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα,

εδω και αρκετό καιρό (κανά 2 μήνες) έχω πωρωθεί με το εν λόγω παιχνιδι)

Αλήθεια πόσο σας πήρε να το λήξετε;;;

Πόσα κεφάλαια έχει;;; (είμαι στην αρχή του 3ου και έχω εξερευνήσει το 29% του χάρτη μόνο!!!)

Ο χάρτης ανοίγει 100% ;;; ή πρεπει να ξεκλειδώσεις κρυφές αποστολές;;;

:?: :?: :?:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν δεν είσουν τόσο άσχετος θα το είχες ήδη τελιώσει αλλά παίζεις πιο αργά κι από τον Giovanni. Έτσι και με το DoomIII, γύριζες γύρω γύρω 10 ώρες προσπαθώντας να σκοτώσεις εκείνο το τέρας που στο τέλος ... πέθανε από γερατειά !!! :D

Δημοσ.

Τι να πω...

Λες και εσύ είσαι καλύτερος στα εν λόγω παιχνίδια. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω την ευχέρεια να παίζω games στη δουλειά. (λόγω κάρτας γραφικών εννοώ όχι ότι δεν έχω χρόνο)

Δημοσ.

egw kollisa se ena simeio. den kanei tipota. mou zitaei na paw se mia limnoula na parw nero gia enan stratiwti pou pethainei kai molis paw den mporw na kanw tpt. den mporw na parw to nero kai den allazei o pointer se kati allo pou na mou upodilwnei mia pithani energeia. Etsi to exw parathsei.

Δημοσ.

Vaguras,

Φυσικά και είμαι καλύτερος και πάντα τελειώνω πολύ γρήγορα (oops, αυτό δεν ακούστηκε όπως ήθελα). Όταν παίζεις με ranger πως να προσωρήσεις γρήγορα που πρέπει να κάνεις 1 βήμα μπρος και 3 πίσω. Πάρε έναν barbarian και κάνε γιουρούσι να βρεις την υγειά σου. Α!! στη δουλειά έχω Riva TnT2 M64 οπότε καταλαβαίνεις ότι το καλύετρο που μπορώ να κάνω είναι να postάρω στο insomnia. Βλέπεις εμείς δεν είμαστε πολυεθνική (σαν μερικές μερικές εταιρείες) και να έχουμε όλοι P4 και μόνιμο internet. Εδώ και το κακόμοιρο το crypto δουλεύει στα 24.6 kpbs (λόγω τηλεφωνικού κέντρου).

Δημοσ.
Παίδες καλησπέρα' date='

εδω και αρκετό καιρό (κανά 2 μήνες) έχω πωρωθεί με το εν λόγω παιχνιδι)

Αλήθεια πόσο σας πήρε να το λήξετε;;;

Πόσα κεφάλαια έχει;;; (είμαι στην αρχή του 3ου και έχω εξερευνήσει το 29% του χάρτη μόνο!!!)

Ο χάρτης ανοίγει 100% ;;; ή πρεπει να ξεκλειδώσεις κρυφές αποστολές;;;

:?: :?: :?:[/quote']

1)ka8e epipedo duskolias mou epairne kammia bdomada paiksimatos (paizontas swsta wste na anebw ta apaitoumena levels)

2)to story exei tessera kefalaia ..to tetarto polu mikro stin ousia...

o xarths den anoigei 100% ...apo oti exw diabasei se ksena forums anoigei mexri 50% ..toso einai to meros tou xarth pou mporei na eksereunithei profanws...

3)osoi to exoun original as katebasoun to 1.7 patch pou pros8etei ena akoma epipedo duskolias..tou opoiou mou diafeugei to onoma (bronze-silver-gold-platinum-*kainourgo*)

apo oti thumamai prpei na eisai level 106-200 gia na ksekiniseis paixnidi ekei h' na exeis termatisei to paixnidi sta upoloipa proigoumena levels

22 tou minos dinetai apo to episimo site gia download to sacred plus (1 dvd) kai 29 tou minos sta magazia

kai sto Q1 tou 2005 bgainei to Sacred Underworld (ama to thumamai kala) pou einai to prwto episimo expansion

(Vampirella Level 75 ...now playing in Platinum) :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...