Προς το περιεχόμενο

προβλημα με far cry και fx5600

gbras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποτε βαζω οδηγους αλλους απο τους 51,72 που ειναι πιστοποιημενοι το παιχνιδι μου βγαινει με μια μπλε ομιχλη. Συμβαινει σε κανενα αλλον αυτο. Αν βαλω το patch θα φτιαχτει? Με μια Ati 9600σε που το επαιζα πριν βαλω την fx5600 μου δουλευε μια χαρα οσους οδηγους και αν αλλαξα!

Δημοσ.

Έχω κι εγώ μια fx5600XT και μου παίζει μια χαρά με τους τελευταίους οδηγούς της nvidia, 6.1.7.6 (οι οποίοι μάλιστα έχουν και ειδικό profile για το farcry, πήγαινε στο nvidia analog display και θα το βρεις στο performance and quality settings, στη drop down list του application profiles). Δοκίμασες να το επαναεγκαταστήσεις;

Δημοσ.

Με τους v56.72 θα πρέπει να το παίζει τέλεια σίγουρα.

[ χιλιο-δοκιμασμένη λύση ]

Με τους 61.77 επίσης έπαιζε μια χαρά.

P.S. Έχεις βάλει το Patch v1.1 ?

Δημοσ.

oxi den to exo balei akoma. mallon auto ftaiei? Episis mporei na mou peis kalpoios pos sigrinete mia ati 9600se me tin fx5600. Exo tin entiposi oti nvidia einai pio argi an kai kanonika de tha prepe etsi den einai ?

Δημοσ.

Στάνταρ φταίει η έλλειψη του Patch 1.1 το οποίο θα βρεις στο http://www.ubisoft.com

Επίσης βάλε και τους τελευταίους drivers 61.77 & δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Έχω την ίδια κάρτα γι' αυτό στο λέω.

Δημοσ.

nai paidia to ekana kai ontos lithike toproblima. Ena erotima omos paramenei. Iparxei periptosi mia ati 9600se na exei amtistoixes i kaliteres epidoseis apo tin fx5600 me 128bit mnimes?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...