Προς το περιεχόμενο

Exorcist: The Beggining

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλη μια ταινία που γυρίστηκε για να εκμεταλλευτή το όνομα την πρώτης ταινίας.

Μετά από κάποια γεγονότα που συνέβησαν θεώρησα πως είναι ενδιαφέρον το θέμα για να συζητηθεί.

Η εταιρία παραγωγής της αποφάσισε να την γυρίσει ως μια συνηθισμένη ταινία με μπόλικο αίμα και σφαγές. Στην διάρκεια όμως τον γυρισμάτων πέθανε (?) ο σκηνοθέτης της John Frankeinheimer.

Αντικαταστήθηκε απʼτον Paul Schrader (cat people, mishima). Το αποτέλεσμα όμως δεν άρεσε στην εταιρία παραγωγής γιατί δεν είχε πολλές σκηνές βίας αλλά προσέγγιζε το θέμα του κακού με έναν Φιλοσοφικό-Θεολογικό τρόπο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του Schrader και την αντικατάσταση του με τον Renny Harlin όπου ξαναγυρίστε το 90% της ταινίας.

Φυσικά η εταιρία δεν θα άφηνε χαμένη την ευκαιρία να μην κυκλοφορήσει και της 2 εκδοχές της ταινίας σε dvd…

Γεια όσους δεν το ξέρουν να πω πως και στον πρώτο εξορκιστεί είχαν γίνει πολλά ατυχήματα και είχαν βρει το θάνατο μυστηριωδώς πολλά άτομα (όπως ο θάνατος ενός cameraman που εκεί που έκανε την δουλειά του...έπεσε νεκρός)

Απλή σύμπτωση?

Επίσημο site

Το καλύτερο fansite

Trailer: (23,5 mb | 2,19 min)

Δημοσ.

Την είδα την ταινία πριν λίγες μέρες και δεν μου άρεσε καθόλου,μία απο τα ίδια βασικά.Δεν ξέρω...ίσως επειδή έχω βαρεθεί τις ταινίες με αυτό το θέμα.Αδιάφορη τελείως... :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...