Teirecias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Αδερφια, οτι θελετε για ebay ευχαριστως να βοηθησω. Το 'χω κανει 'επαγγελμα'. ειδικα καλλυντικα(κολωνιες κλπ.) εχω γινει 'επιστημων'. Μια γενικη αρχη που πρεπει να 'χετε στο μυαλο σας, οταν αγοραζετε απο τριτες χωρες(εκτος ΕΕ) ειναι η εξης: οτι ειναι κατω απο 2κιλα (4.4lbs) και μικρο σε ογκο (π.χ. ενα αερομοντελο που μπορει να ειναι 1.5κιλο-αν εχει εκπετασμα φτερων 2μετρα-δηλαδη κουτι 1 μετρο σταματησε στο τελωνειο) ερχεται σαν 'επιστολη' (δεν περναει τελωνειο) και μακρια απο την FedEx ! το πρωτο που θα τους λετε ειναι ουτε να σκεφτουν να στειλουν με την εν λογω εταιρεια. Τα γιατι ειναι πολλα..... εν' απ' αυτα: για καθε μερα που μενει το δεμα σας στο Ελ. Βενιζελος(εκει τα σταματουν) πρεπει να πληρωσετε 60(!) Ευρω 'φυλακτρα' !...Χωρια τα τελωνειακα !!! Καλο Ε ???
KWSN_Men Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Τι να πούμε και εμείς που έχουμε Stores δηλαδή...
Shaunna Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Hey there! Ειμαι καινουρια στο χωρο και δεν ξέρω πως λειτουργουν τα πραγματα. Στο τελωνειο τι γίνεται......?Αγορασα γιαλια ηλιου -συνoλικη αξια συν εξοδα αποστολης 99 euro-στο τελωνείο τι ενδεχεται να πληρωσω μήπως κανεις ξέρει?
Shaunna Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Αμερικη και απ'ότι ειδα στο tracking order έχει ήδη φτάσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.