thanioan1981 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Kαλημέρα σε ολους!ολο το βραδυ χθες δοκιμαζα drivers σε συνδυασμους με players για την καρτα αλλα πηρα τα αρ... μου.εχει δουλεψει καποιος αυτην την καρτα καιρο για να μου εκμυστηρευτει καποιον "οδηγο" καλης λειτουργείας?δηλαδη ποιους συγκεκριμενους drivers να βαλω και πως ακριβως,ποιους players να χρησιμοποιήσω κτλ. ως τωρα δοκιμασα τους μανισιους drivers αλλα και τους open source btwincap αλλα τιποτα.με αλλα λογια...βοηθεια!!
thanioan1981 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 να προσθεσω οτι εχω windows xp pro χωρις service packs,το συγκεκριμενο μοντελο της καρτας ειναι pv-bt878p+fm.rc. παρεπιπτωντος,ειδα καποια threads με αυτο το θεμα αλλα δε με βοηθησαν.
keropi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 ox... tetoia eixa palia kai ego... molis eixan bgei ta xp thymamai kai den eixa kataferei na thn kano na doulepsei... akoma exoun problhmata???? aparadektoi einai
geri Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Mia paromoia exo kai ego tin pctv stereo. Gia tin dikia mou thelei na kaneis egatastasi to cd poiu sou dosane mazi me tin karta gia na kanei egatastasi tous drivers. Bebea exo biosei kai ego diafora eutrapela alla se genikes grames douleiei. (gia tin akribreibia mia mera douleiei kai mia oxi) :evil: . Ypomoni...............
balabush Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα thanioan1981. Έχω την playtv pro με το bt878p+ rev.9d και παίζω με τους opensource btwincap και το windvdrecorder της intervideo και δουλεύουν όλα κανονικά. Βέβαια έχω κάνει πολλές δοκιμές και με τους drivers της pixelview έπεζα σωστά μόνο με το πρόγραμμα που δίνουν μαζί με το cd, αλλά και με το windvr2. Δοκίμασε να ξηλώσεις τα πάντα και κάνε εγκατάσταση από το cd το πρόγραμμα και τους drivers.
crAss Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Vasika to pio eukolo einai na valeis tous drivers apo to cd kai na xrisimopoiiseis dscaler... crAss
almeros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 ego eimai se etairia pliroforikis. exo dosei polles tetoies kai pote den eixa problima. to mistiko se oles tis kartes tv einai na diloseis sto country GERMANY kai oxi GREECE. Epeidi h Ellada theoreitai apo tis pleon texnologika anaptigmenes xores ( xixixixi) otan tin diloseiw mesa sto region to software nomizei oti exei to palio systima metadosis kai den sou paizei sosta h karta ( lathow xromata, den pianei ola ta kanalia ktl). Bale Germany ( an bebaia exeis dilosei Ellada ) kai the deis
hurin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 thanioan1981, τα ίδια τράβηξα και εγώ . Την είχα πάρει από το http://www.e-shop.gr . Δοκίμασα άπειρους drivers , απειρα προγράμματα (και για tv και για ράδιο) , εσωτερική και εξωτερική κεραία . Ούτε το ράδιο δεν λειτουργούσε . Τελικά την έστειλα πίσω και περιμένω να μου έρθει . Υπ'όψιν , είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με το δικό σου (pv-bt878p+fm.rc) , σε xp με sp2 .
VasKag Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 και εγω απο eshop την εχω παρει. δουλεψε σχεδον τελεια με οτι drivers και αν της ειχα βαλει (απο το cd, btwincap) και φυσικα με εξωτερικη κεραια. και με εσωτερικη παντως δεν πηγαινε ασχημα! μεχρι το συνδρομητικο ειχα πιασει. (μη με ρωτατε πως. ειχα κανει ΠΑΡΑ πολλους συνδυασμους προγραμματων και drivers μεχρι να πιασω κατι καλο.το παρατησα ομως.). για το ραδιο επαιζο ρολο που θα βαλεις την κεραια. κανε δοκιμες σε διαφορα μερη του δωματιου.
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 thanioan1981, εγώ είμαι με BtWinCap και μία rev.9F χωρίς πρόβλημα. Όταν δοκίμασες τους BtWinCap ακολούθησες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που έλεγε το readme? Αν είχες πριν τους μανίσιους drivers, τους έκανες uninstall από το setup των BtWinCap και restart μετά? Δήλωσες για tuner model Philips PAL? Για κάνε μια προσπάθεια ακόμα...
stefan123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 eixa kai ego to siggekrimeno tuner me usb...to reuma pou dinoun ta usb1.1 se siggrisi me ta usb 2.0 einai kata ti ipsilotero apo ta nea usb me apotelesma i karta na ipoleitourgei kai vgazei aspres orizonties grammes logo xamilis tasis.i etaireia proteine na sindeso to tuner me eksoteriko reyma kai tha doulepsei sosta...
thanioan1981 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 eyxaristo paidia!tha dokimaso thn tixi mou ksana...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.