Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Οταν το εχω ενεργο δεν με αφηνει να δω το Laptop που ειναι σε δικτυο.Τι πρεπει να ρυθμισω ωστε να μην μλοκαρει την επικοινωνια αυτη ???? Ευχαριστω.
karib Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Οταν το εχω ενεργο δεν με αφηνει να δω το Laptop που ειναι σε δικτυο.Τι πρεπει να ρυθμισω ωστε να μην μλοκαρει την επικοινωνια αυτη ???? Ευχαριστω. Ειχα το ιδιο προβλημα στο παρελθον. Εψαξα πολυ τοτε, δεν βρηκα λυση. Τελικα το εβγαλα.
nobody Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Γιάννη για δοκίμασε να ανοίξεις το ZoneAlarm, πήγαινε Firewall, και κάνε add to ip του φορητού σου ή ένα subnet.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Γιάννη για δοκίμασε να ανοίξεις το ZoneAlarm, πήγαινε Firewall, και κάνε add to ip του φορητού σου ή ένα subnet. Σε ευχαριστω φιλε μου.Αυτο ηταν!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Αλλη μια ερωτηση... Το προγραμμα μπλοκαρει την ftp μου και δεν αφηνει να συνδεθουν. Ρυθμιση ??????Ευχαριστω.
Costinio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με το Zone Alarm: το έχω εγκαταστήσει αλλά δεν μπορώ να γίνω active με τπτ στο dc++. Ξέρει κανείς πως να το σετάρω? Όποτε μπαίνω ως active μου βγάζει αποτελέσματα μόνο από ένα user! helpppp!!!
patrickdrd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλε Γιάννη (Πλάτανε) είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα (με το ftp) στο παρελθόν και μετά από πολλές αναζητήσεις στο google, διαπίστώσα ότι αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε IIS (ftp, web server, κλπ), πρέπει να πάμε: Firewall -> Main -> Internet Zone Security και να βάλουμε Med από High που έχει, για να βλέπει και κανάς χριστιανός τον server μας!!! ;-)
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλε Γιάννη (Πλάτανε) είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα (με το ftp) στο παρελθόν και μετά από πολλές αναζητήσεις στο google' date=' διαπίστώσα ότι αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε IIS (ftp, web server, κλπ), πρέπει να πάμε: Firewall -> Main -> Internet Zone Security και να βάλουμε Med από High που έχει, για να βλέπει και κανάς χριστιανός τον server μας!!! ;-)[/quote'] Σε ευχαριστω φιλε μου.Εκανα τη ρθυμιση και θα δοκιμασω.
BalDwin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με το Zone Alarm: το έχω εγκαταστήσει αλλά δεν μπορώ να γίνω active με τπτ στο dc++. Ξέρει κανείς πως να το σετάρω? Όποτε μπαίνω ως active μου βγάζει αποτελέσματα μόνο από ένα user! helpppp!!! Πήγαινε στο zonealarm στην καρτέλα firewall>internet zone security>custom και βάλε allow incoming & outgoing UDP &TCP ports 1412.Μετά πήγαινε στο dc και βάλε active χωρίς να δηλώσεις κάποια ip και βάλε δίπλα port 1412.Restart dc και είσαι ok!
Costinio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 το έκανα αυτό αλλά έβρισκε αποτελέσματα από 3 users μόνο! με όρο αναζήτησης "mp3"! Και με άλλα firewall το έχω πάθει αυτό (να βγάζει από 1-2 users μόνο) όταν ρυθμίζω να ανοίγει μια πόρτα μόνο. Πρέπει κάτι να γίνει ώστε το firewall να αφήνει όλες τις πόρτες ανοιχτές για το dc μόνο. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια!
karib Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Παιδια βγηκε νεο zonealarm. Ημερομηνια 30 σεπτεμβριου. http://www.download.com/3000-2092-10039884.html?part=zonealarm&subj=dlpage&tag=button
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Παιδια βγηκε νεο zonealarm. Ημερομηνια 30 σεπτεμβριου. http://www.download.com/3000-2092-10039884.html?part=zonealarm&subj=dlpage&tag=button Και ειναι και free ???? Παραξενο.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 To απλό ZoneAlarm πάντα ήταν Free. Η έκδοση Pro και κάποιες άλλες εκδόσεις είναι εμπορικά προϊόντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.