ksGanzia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν, δεν ανοίγει το notepad ούτε και με διπλό κλικ τα αρχεία. Καμια ιδέα για να αποφύγω το φορμάτ;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 kanto expand apo to cd ton windows .
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 anoigeis to dos kai grafeis : EXPAND D:\SETUP\NOTEPAD.EX_ C:\WINDOWS\NOTPAD.EXE (metaxsi ex_ kai c afise keno ,giati to vazo ala den fenete ) OPOU D: TO CD DRIVE SOU KAI C:O HARD DISK SOU
The_player Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 ιος μου μυριζει.... ενας ιος παλιοτερα μου το ειχε εξαφανισει και εμενα.... και στον φακελο των windows......ειχε αντικαταστησει το σημειωματαριο με ενα αλλο εικονακι... τσεκαρε τον φακελο των windows...και ενοειται ...οτι μπορεις να κανεις και οτι σου ειπανε και τα παιδια πιο πανω........
Cristina Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Ah! Να πω κι εγώ τον πόνο μου... Εδώ και πολυυυύ καιρό το notepad αργεί πολύ ν'ανοίξει όταν το ανοίγο για 1η φορά μετά από άνοιγμα του πισιού... Γιατί με το κάνει αυτό ρε παιδιά; :roll: Τί να του τάξω;
ksGanzia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 douleuei ok tora, mou to esteilan! thanks!
migel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Καλησπέρα. Εδώ και αρκετό καιρό δουλεύω το Notepad 2 το οποίο είναι πολύ πιο καλό απο το Notepad των Windows , ( 544kb FREE ) . Description The original Notepad shipped with Windows is probably the handiest program of all times, small, fast, without frills! Notepad2 tries to follow this principle, it's a small, fast and free text editor with syntax highlighting for HTML and other common languages. Notepad2 works on Windows 9x, Me, NT, 2k and XP. Features - Customizable syntax highlighting: - HTML, XML, CSS, JavaScript, VBScript, ASP, PHP, CSS, Perl/CGI - C/C++, C#, Java, VB, Pascal, Assembler, SQL, Python, NSIS - INI, REG, INF, BAT, DIFF - Drag & drop text editing inside and outside Notepad2 - Basic regular expression search and replace - Useful word, line and block editing shortcuts - Rectangular selection (Alt+Mouse) - Brace matching, auto indent, long line marker, zoom functions - Support for Unicode, UTF-8, Unix and Mac text files - Open shell links - Mostly adjustable
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Cristina, άδειασε τον κατάλογο Prefetch των Windows. Μετά από καναδυό εκτελέσεις του notepad και καναδυό restart ΜΠΟΡΕΙ να στρώσει...
Cristina Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπόν... Έχω να πω μετά χαράς πως το Notepad2 είναι καταπληκτικό προγραμματάκι και ήταν ακριβώς όπως φανταζόμουν πως θα ήταν ιδανικό το Notepad! Έχω μερικές απορίες βέβαια σχετικά με μερικές λειτουργίες του αλλά φανταζόμαι πως θα τα βρω στην πορεία. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.