predator Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 mou kanei foberh entypwsh oti to idio cd pou kostizei sta "metropolis" omonoias , p.x. 6,90 (prosfora) sta "metropolis" hrakleiou krhths kostizei 18+ eyrw. pws ginete ayto re paidia? den milame gia alysida katasthmatwn? an mpw as poume se ena katasthma "germanos" kai parw ena kinito sthn a8hna kai parw kai to idio apo ton "germano" sth krhth p.x. de 8a plhrwsw ta idia? de milame gia franchising?poulane diladi apla to onoma tou katasthmatos ston ekastote idioktiti alla tou orizoune times,layout katasthmatos klp? pws as poume sta "goody's" se olh thn ellada to golden exei tin idia timi...giati den isxyei to idio kai sta "metropolis"?
Godfath3r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι οτι στα Metropolis της ομόνοιας άνοιξε δίπλα ένα άλλο μεγάλο δισκάδικο και παίζουν αρκετές κόντρες, οσο αναφορά τα nice price. Επείσης υποθέτω πως η τιμή του εκάστοτε δίσκου έχει να κάνει με την παρτίδα που έρχεται στο κάθε κατάστημα.Έτσι αν την πρώτη παρτίδα το Metropolis του ηρακλείου δεν την έχει σπρωξει λογικό είναι να μην ρίχνει την τιμή στα επίπεδα του Metropolis της Ομόνοιας που έχει πουλήσει και την πρώτη και την δευτερη παρτίδα... Ένας φίλος μου είχε βρεί διαφορά τιμής στα δύο Metropolis που βρίσκονται αθήνα... Παντως it makes sence to me...Ασχέτος αν θα μπορούσαν να έχουν φιξ τιμές...
The_player Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Απο οτι ξερω (επειδη έχω και φιλους και στον Πατση¨) αλλα και στο Metropolis... Ειναι Franchising οσον αφορα το Ονομα......και την ποιοτητα εξυπηρετησης τον τροπο λειτουργίας... ομως.... ουσιαστικα το franchising γινεται για να αγοράζουν χονδρική απο τις δισκογραφικες εταιρίες....απο εκεί και πέρα οι τιμές καθορίζονται απο καθε μαγαζί ξεχωριστά... π.χ. και πιστεψτε με για αυτο που σας λέω.... στο Metropolis στη Κηφισια....εχουν nice price....στα cd του Σινατρα της οπερας και της κουλτουρας....γιατι αυτα κινουνται πιο πολύ εκει..(αλλη κλαση η Κηφισια)... ....Ουτε στα Goodys ισχυει το ίδιο γιατι παιζει και διαφορετικός Δημοτικος Φορος / περιοχή... Θα δεις διαφορες της ταξης 10-40 λεπτα του Ευρω...
Godfath3r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Οπότε είναι περίπου όπως τα λέω εγώ?Έχει να κάνει με την κίνηση?
laokratwr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 kai oi dyo dikio exete magkes...re poia metropolis re...dc++ rulez...lol
Costinio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 re poia metropolis re...dc++ rulez...lol black market! xexe! και τιμή στάνταρ 5Ε σε όλη τη χώρα, άμεση κ προσωπική εξυπηρέτηση κλπ...
Godfath3r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 kai oi dyo dikio exete magkes...re poia metropolis re...dc++ rulez...lol Exeis noiwsei pote thn mageia tou na agorazeis ena disko?
claudio_21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 black market! xexe! και τιμή στάνταρ 5Ε σε όλη τη χώρα, άμεση κ προσωπική εξυπηρέτηση κλπ... Megale xwris na ypostirizw thn "black market" se rixnoun... 3 euro official price!
IGITIHI Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ πάντως είχα ακούσει ότι τα cd που έχει τώρα το Metropolis σε πολύ χαμηλές τιμές (€6,90) είναι εισαγωγή από λατινική αμερική και μάλιστα έχει γίνει μήνυση από την ελληνική ένωση δισκοπωλείων κατά των Metropolis.
claudio_21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 ax re claudio_21 mavragoriti... Kalws ton! Tha se paw sta dikastiria gia sikofantiki disfimisi!!!!
Godfath3r Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ πάντως είχα ακούσει ότι τα cd που έχει τώρα το Metropolis σε πολύ χαμηλές τιμές (€6,90) είναι εισαγωγή από λατινική αμερική και μάλιστα έχει γίνει μήνυση από την ελληνική ένωση δισκοπωλείων κατά των Metropolis. Γιατί,είναι παράνομο να εισάγεις μουσικά cd?Απ' όπου θέλει δεν τα αγοράζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.