Leibniz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Gia na mh to psaxnete h DynDNS allakse to protokollo ston tropo me ton opoio ananewnontai ta ip. Ws apotelesma autou merika Zyxel modems pou exoun built it support gia DynDNS den kanoun update ektos an kanete reset to modem kai auto akoma paizetai. Opote opoios thelei na mpei active sto dc++ vazei me to xeri to ip 'h katevazei programmataki na kanei th douleia. Alliws tha vlepete error Invalid IP in ConnectToMe. Check your client settings!
billpeppas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Ωραίος Leibniz. Θα σώσει πολλούς. Stick it up [ make it sticky ]
Leibniz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Katse na vrethei kaneis me to idio provlima mporei na mh to xrisimopoioun. Anti gia reset telika piga sto sto site kai mou perase to ip pou vrike apo ekei mono tou.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Anti gia reset telika piga sto sto site kai mou perase to ip pou vrike apo ekei mono tou. Δεν το καταλαβα τι πρεπει να κανουμε...Χθες πηρα το Zyxel650H. :oops: :oops: :oops:
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Παρομοιως αυτο εχω κι εγω. Ελπιζω στο επομενο firmware update να περιλαβουν την αλλαγη. Δεν τους στελνουμε κανα mail λεω να το επισπευσουμε;
DarkOrion Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 re paidia, epeidi egw exw modem kai den kserw ti paizei me routers klp. kathe fora pou thelete na anoiksete ena programma, px internet explorer prepei na dinete entoli sto router na anoiksei to katallilo port??? Dld to router leitourgei san firewall kai mplokarei ta panta ektos apo auta pou tha tou peite eseis??
JoKo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Εμένα πάντως λειτουργεί καλά το DynDNS σε Zyxel Prestige 650R... re paidia, epeidi egw exw modem kai den kserw ti paizei me routers klp. kathe fora pou thelete na anoiksete ena programma, px internet explorer prepei na dinete entoli sto router na anoiksei to katallilo port??? Dld to router leitourgei san firewall kai mplokarei ta panta ektos apo auta pou tha tou peite eseis?? Όχι ακριβώς. Καταρχάς, το DynDNS αναλαμβάνει να σου δώσει ένα στατικό hostname για να μην ψάχνεσαι με τις δυναμικές IP που αλλάζει κάθε λίγο ο λογαριασμός σου... Εντολή δε δίνουμε στο router, αλλά επειδή έχει δικιά του τοπική IP, πρέπει να καθορίζεις εσύ ποια ports θα αντιστοιχούν στον υπολογιστή σου όταν κάποιος από το internet απευθύνεται στην διαδικτυακή σου IP (μπορείς και να αντιστοιχήσεις πλήρως την διαδικτυακή IP σου με τον υπολογιστή σου, αλλά δε συστήνεται για λόγους ασφαλείας). Τώρα, για να βλέπεις σελίδες δεν είναι αναγκαίο να ανοίξεις port, αλλά σε μερικά προγράμματα, κυρίως P2P, είναι αναγκαίο να ανοίξεις port ώστε να μπορείς να στέλνεις και να σε βλέπουνε... Ελπίζω να κατάλαβες τίποτα έτσι περιληπτικά που τά 'γραψα ...
SV1EOD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Εμένα πάντως λειτουργεί καλά το DynDNS σε Zyxel Prestige 650R... re paidia' date=' epeidi egw exw modem kai den kserw ti paizei me routers klp. kathe fora pou thelete na anoiksete ena programma, px internet explorer prepei na dinete entoli sto router na anoiksei to katallilo port??? Dld to router leitourgei san firewall kai mplokarei ta panta ektos apo auta pou tha tou peite eseis??[/quote']Όχι ακριβώς. Καταρχάς, το DynDNS αναλαμβάνει να σου δώσει ένα στατικό hostname για να μην ψάχνεσαι με τις δυναμικές IP που αλλάζει κάθε λίγο ο λογαριασμός σου... Εντολή δε δίνουμε στο router, αλλά επειδή έχει δικιά του τοπική IP, πρέπει να καθορίζεις εσύ ποια ports θα αντιστοιχούν στον υπολογιστή σου όταν κάποιος από το internet απευθύνεται στην διαδικτυακή σου IP (μπορείς και να αντιστοιχήσεις πλήρως την διαδικτυακή IP σου με τον υπολογιστή σου, αλλά δε συστήνεται για λόγους ασφαλείας). Τώρα, για να βλέπεις σελίδες δεν είναι αναγκαίο να ανοίξεις port, αλλά σε μερικά προγράμματα, κυρίως P2P, είναι αναγκαίο να ανοίξεις port ώστε να μπορείς να στέλνεις και να σε βλέπουνε... Ελπίζω να κατάλαβες τίποτα έτσι περιληπτικά που τά 'γραψα ... Να ρωτήσω και εγώ κάτι:oops: . Το DynDNS είναι κάποιο software που τρέχεις στο PC σου ή κάτι που τρέχει στον router και εσύ βάζεις απλώς τις σωστές IP στα PCια του δικτύου?
Leibniz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Den kserw an yparxei standalone programma pou logika yparxei, alla sta Zyxel opws to diko mou kathe fora pou allazei h ip thn stelnei mono tou sto server kai ananewnetai px to leibniz.dyndns.org wste na deixnei sth swsth dieuthinsi. Trexei sto router dld kai den xreiazetai na kanw tpt parapanw.
JoKo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Ακριβώς... Αν δεν υπάρχει πάντως το πρόγραμμα στο software του modem σου, μπορείς να τρέχεις συνέχεια ένα προγραμματάκι στον υπολογιστή σου, που θα κάνει τη δουλειά που περιέγραψε ο Leibniz.
hawkj83 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 αλλά σε μερικά προγράμματα, κυρίως P2P, είναι αναγκαίο να ανοίξεις port ώστε να μπορείς να στέλνεις και να σε βλέπουνε... Ας πούμε, είμαι στο ΤΕΙ κ έχω το shareaza που μου λέει να κάνω forward την port 6346 (έχει κ ένα random για check). Ενώ οι ταχύτητες εδώ είναι πολύ υψηλές, μου κατεβάζει μόνο μέχρι 50 KB/s... Τι μπορώ να κάνω;
JoKo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Ας πούμε, είμαι στο ΤΕΙ κ έχω το shareaza που μου λέει να κάνω forward την port 6346 (έχει κ ένα random για check). Ενώ οι ταχύτητες εδώ είναι πολύ υψηλές, μου κατεβάζει μόνο μέχρι 50 KB/s... Τι μπορώ να κάνω; Ίσως να μην φταίει το port forwarding που κάνεις, αλλά το sharing ratio που έχεις... Ποια δίκτυα χρησιμοποιείς στο Shareaza;
hawkj83 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2004 1 δίκτυο. Gnutella2. Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό... Όταν είχα περιορίσει το upload, κατέβαζε αργά κ όταν το άφησα χωρίς limit, έφτασε τα 120Kb/s k το download πήγαινε μέχρι 53Kb/s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.