Προς το περιεχόμενο

Δεν ακουγονται οι διαλογοι απο 5.1 βιντεακια...

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες εχω προβλημα, δεν ακουγονται οι διαλογοι απο τις 5.1 ταινιες DivX-XViD που εχω. Χρησιμοποιω το ac3config. Τι μπορει να φταιει? Η μουσικη ακουγεται κανονικα αλλα οι διαλογοι ακουγονται απειροελαχιστα απο το υπερπεραν! Εχω Audigy 2 και 5.1 ηχεια. Δωστε μου τα φωτα σας!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τσισάκια κάναμε,κακάκια όμως;(Ήταν ένας δύστυχος,που κατουριόταν πάνω του κάθε βράδυ.Μια και δυό αποφάσισε να πάει σε γιατρό,ο οποίος τον έβαλε σε κατάσταση ύπνωσης και εκμαίευσε ότι κάθε βράδυ τον επισκεπτόταν ένας δαιμονάκος και τον ρώταγε "τσισάκια κάναμε;".Ο τυπάκος απαντούσε όχι,οπότε ο δαιμονάκος του έλεγε "Ε,να κάνουμε τότε..." και τον έβαζε και κατούραγε.Του εξηγεί λοιπόν ο καλός δόκτωρ,ότι πρέπει να ξεγελάσει τον δαιμονάκο,να πάει προς νερού του πριν κοιμηθεί και όταν τον επισκευτεί ο έτσι και τον ρωτήσει,να του απαντήσει "κάναμε,κάναμε".Έτσι και έγινε,οπότε την άλλη μέρα πήγε στο ιατρείο ...χεσμένος."Τι έγινε ρε μεγάλε;"ο γιατρός.Ε,να,μόλις ήρθε και με ρώτησε,του απάντησα "κάναμε,κάναμε",και με ξαναρωτάει,"κακάκια όμως;"lolololol

Δεν αντέχω τα ξερά,πάρε αυτό,βάλτο εκεί,μετά ρύθμισε αυτό,πήγαινε παρακάτω στη γωνία,κοίτα αν έρχεται....

Ψάξε για ac3 filters,φόρεσέ τα,θα στρώσει... :)

Δε γίνεται από μακρυά,στείλε παπούλη την ευχή σου...

Έτσι όπως το θέτεις πάντως,με κάνει και κοζάρω περίεργα τη μπύρα.Λές;

Τι έγινε με τα φίλτρα;

Δε γίνεται από μακρυά' date='στείλε παπούλη την ευχή σου...

Έτσι όπως το θέτεις πάντως,με κάνει και κοζάρω περίεργα τη μπύρα.Λές;

Τι έγινε με τα φίλτρα;[/quote']

Ναι ΟΚ εβαλα τα φιλτρα εκεινα τα παλια που βαζαμε οταν πρωτοβγηκε η μοδα του AC3 και ολα δουλευουν μια χαρα... Τελικα ο παλιος ειναι αλλιως... :lol: :P :wink:

LOL όλο το thread!

Τί πίνετε ρε guys και δε μας δίνετε?

kavaliotis, τα παλιά AC3 filters χάνουν σε σχέση με το AC3Filter από ποιότητα? Αν ναι, μήπως άξιζε να το παιδέψεις από το config του AC3Filter?

LOL όλο το thread!

Τί πίνετε ρε guys και δε μας δίνετε?

kavaliotis' date=' τα παλιά AC3 filters χάνουν σε σχέση με το AC3Filter από ποιότητα? Αν ναι, μήπως άξιζε να το παιδέψεις από το config του AC3Filter?[/quote']

Μπα δεν ειδα διαφορα...Ή μαλλον, ειδα διαφορα, επιτελους ακουω τους διαλογους! :lol: :lol: :lol:

Μπα δεν ειδα διαφορα...Ή μαλλον, ειδα διαφορα, επιτελους ακουω τους διαλογους! :lol: :lol: :lol:

Σωστός. Άμα γίνεται η δουλειά...δε γαμ@ς ψηλά καπέλα και παπούτσια "ελβιέλα" που λέει κι ο γέρος μου (έπρεπε να προσθέσω κι εγώ στη σοφία του thread :lol: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...