sokonik_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 ειμαι στο part 2 στην αρχη σε ενα γραφειο και εχω κολλησει, θυμαται κανενας τι κανεις για να περασεις? :?
Erunildo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Φιλε κανει καποιο διαστημα που το τερματισα,αν πεις περισοτερες πληροφοριες για το σημειο που κολλησες ισως μπορω να σε βοηθησω...
laokratwr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 an thimamai kala prepei na vres kati skales kai na kateveis katw kai metavgeneis eksw apo to tmhma.an thimamai kala se tmhma eisai.pantws mpes se kana site kai katevase kanena odhgo,na mhn provlimatizesai
knightmare Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Panagia mou?Pws kolhses sto max payne 2?Koita ekei tpt pezoulia,tpt skales den thumamai panagia.To mono problhma htan oi exthroi kai oxi to kollhma.
ahristos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Κάθεσαι στο γραφείο σου και παίζεις με τον υπολογιστή. Πας στο δωματιάκι που γίνεται η αναγνώριση. Περιμένεις να τελειώσει και να βγεί έξω η συνάδελφός σου. Μιλάς κι εσύ στον μάρτυρα. Τώρα είσαι ελεύθερος να κατέβεις κάτω στο κρατητήριο και να μιλήσεις στη Mona.
sokonik_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 οκ παιδια το εχω βρει απορω κι εγω πως κολλησα σ'αυτο το παιχνιδι, απλα επρεπε να πατησω ενα κουμπι για να ανοιξει η πορτα κατω στις σκαλες (ως γνωστον οι πορτες στο maxpayne ανοιγουν οταν πλησιαζεις )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.