Panahs Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Όντως συμφωνώ με το ότι πέτυχε πάρα πολύ το δέσιμο των χαρακτήρων στα Friends. Όμως πιστεύω ότι τον Matthew Perry τον αδικείς. Έχουμε παρακολουθήσει πλέον δέκα χρόνια ερμηνειών από τους συγκεκριμένους ηθοποιούς και πιστεύω ότι είναι εφικτή μια αρκετά ορθολογική αξιολόγησή σχετικά με τις ικανότητές τους. Δυστυχώς (ή ευτυχώς, δεν ξέρω) δεν έχω δει άλλες ταινίες με τον Perry ώστε να καταλάβω. Μήπως όμως έχεις αναρωτηθεί εάν τελικά δεν φταίει ο ίδιος που οι ταινίες του ήταν τόσο μεγάλες αποτυχίες?
tzinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 sigoura ena ithopio ton boithaei kai to senario,oi atakes pou tou dinoun opos kai oi aloi ithopioi dipla tou. E stis tainies pou epaikse ola auta ontos den ton boithisan katholou. To atyxes omos htan oth prospathise na bgalei ligo apo ton xarakthra tou chandler se autes tis tainies kai htan kyriolektika tragikos. Psakse se paraklo to "serving sara" kai ta ksanaleme. Skepsou omos oti kai sto friends ton exeis synithisei me ola ta filarakia trygyro tou sta idia skhnika kai se paromoies katastaseis, pou ontos htan apolaustikes. Otan omos ola auta tha loipoun apo dipla tou tha sou fanei o perry poly periergos. Pisteuo oti o joey pali den boithietai poly apo to senario ths seiras tou, oute apo to casting. Parola auta katafernei kai einai sympathitikos kai peistikos os mia synexia tou joey apo ta friends. Isos me kalytero senario na eixe perisoterh epytxyia h seira. Ton perry den mporo na ton fantasto na kanei ta neurika tou kai na petaei tis atakes xoris ton joey h thn monika dipla tou.
georgeinvictus Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 γενικα οι περισσοτερες αποπειρες που εχουν γινει μεταφορας χαρακτηρα απο υπαρχον show σε αλλο δικο του αλλα με ιδια ταυτοτητα εχουν βρει τραγικη αποτυχια σε παλιοτερες αντιστοιχες προσπαθειες με μοναδικη εξαιρεση -αν κανω λαθος διορθωστε με- τον Frazier που ξεκινησε σαν βοηθητικος χαρακτηρας απο το Cheers (οι πιο παλιοι θυμουνται) και εκανε επιτυχια με το δικο του show αργοτερα.Ελπιζω ο Joey να παει καλα παντως γιατι ολοι γουσταραμε το friends and Joey IS our friend
chriskar Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Emena pali auti i seira m aresei para poly.. isws epeidi apo friends o joey itan o agapimenos mou.... genika dld stin ameriki de paei kala? egw tin vlepw maniwdws pantws!!
chriskar Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Ax Carmen Electra... NAI NAI!!! Kai iceland taytoxrona!!! polu gademis o typos. :razz:
mert Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Σαν συνολο η σειρα δεν λεει πολλα δηλαδη?Δεν εχω δει κανενα επεισοδιο ακομα.Αν και ειναι αληθεια οτι joey χωρις chandler δεν πρεπει να βγαζει πολυ γελιο.Αλλα οπως ειπα πριν δεν εχω δει κανενα επεισοδιο οποτε σταματαω.
Arioch79 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Εγώ έχω δει τα 21 πρώτα επεισόδια (έχω και το 22, θα το δω όπου να 'ναι). Πιστεύω ότι έχει τα εξής συν: +οι καινούργιοι χαρακτήρες που πλαισιώνουν τον Joey δεν είναι απομιμήσεις των χαρακτήρων του friends. +το γενικό ύφος του χιούμορ της σειράς έχει παραμείνει πιστό στο friends. ...και τα πλην: -πολύ άνισα τα επεισόδια μεταξύ τους, πολλές φορές ένα μάπα επεισόδιο διαδέχεται ένα πολύ καλό και αντιστρόφως (αυτά σύμφωνα με το γούστο μου πάντα). -τα περισσότερα αστεία "τα βλέπεις να έρχονται από ένα μίλι μακριά", για να δανειστώ μια αμερικάνικη έκφραση. Παραείναι προβλέψιμα. Γενικά, μια σχετικά μέτρια έως καλή λύση αλά "μεθαδόνη" για τους "εθισμένους" στο friends, όπως εγώ. Ειδικά τώρα που ανακάλυψα το South Park σταμάτησα να πολυασχολούμαι. Ενώ παλιότερα περίμενα πώς και πώς να εμφανιστεί το επόμενο επεισόδιο στους... γνωστούς χώρους. Όσο για τους υπόλοιπους, όσο καλοί ηθοποιοί και να ήταν, το friends τους έκαψε τελείως σαν ηθοποιούς. Αφ' ενός γιατί έχουν ταυτιστεί με τους ρόλους τους, αφ' ετέρου γιατί όταν παίζεις για δέκα χρόνια τον ίδιο ρόλο, του περνάς και πολλά προσωπικά σου χαρακτηριστικά. Αυτό ισχύει βέβαια για όλους τους ηθοποιούς, αλλά είναι προφανώς πιο δύσκολο να το εντοπίσεις σε έναν ηθοποιό που έχεις δει ακόμα και σε 20 ταινίες, παρά σε έναν ηθοποιό που βλέπεις κάθε βδομάδα επί δέκα χρόνια. Η cauffman (μία εκ των δημιουργών του friends), είχε πει ότι αρχικά ο joey ήταν έξυπνος, αλλά επειδή έβγαζε πολύ καλά αυτό το "αφελές" ύφος ο leblanc, τον κάνανε τελικά χαζό. Εγώ πάντως είδα τις προάλλες μια ταινία για την εβραϊκή αντίσταση στη πολωνία με τον swimmer και δε μπορούσα να τον πάρω στα σοβαρά. Έλεγα "χα χα, ο Ρος μιλάει με πολωνική προφορά". Άσε που έπαιζαν και δύο guests από friends. Κατά τη γνώμη μου ο Swimmer είναι ο καλύτερος ηθοποιός από τους έξι, αλλά, πολύ απλά, κάηκε όπως και οι υπόλοιποι. Άσχετο, αλλά τον έχει δει κανείς στο band of brothers;
haris_ch02019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Arioch79 polu gelio me ton Swimmer na prospathei na to paiksei agrios aksiomatikos tou amerikanikou stratou ston B pagkosmio polemo(band of brothers)...den tou bgainei katholou...eidika ekei pou ginetai i gkafa kata tin diarkeia tis askisis stin agglia kai xanetai oi omada tou kai prospathei na diavasei ton xarti...
Panahs Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Όσο για τους υπόλοιπους, όσο καλοί ηθοποιοί και να ήταν, το friends τους έκαψε τελείως σαν ηθοποιούς. Αφ' ενός γιατί έχουν ταυτιστεί με τους ρόλους τους, αφ' ετέρου γιατί όταν παίζεις για δέκα χρόνια τον ίδιο ρόλο, του περνάς και πολλά προσωπικά σου χαρακτηριστικά. Σε αυτό συμφωνώ πάρα πολύ.
kotsonas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Πιστευω παντως πως το joey ειναι απο τις καλυτερες σειρες και μακραν καλυτερη απο friends σε θεμα hummor. To γελιο που εριξα σε μερικα επισοδεια ηταν... τελος παντων ακομα πονανε οι κοιλιακοι.. Εχοντας δει σχεδον ολες τις αμερικανικες σειρες των τελευταιων χρονων και κατεβαζοντας και ολες τις φετινες μπορω να πω πως περιμενω το joey πιο πολυ απο ολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Πιστευω παντως πως το joey ειναι απο τις καλυτερες σειρες και μακραν καλυτερη απο friends σε θεμα hummor. Πρόσεχε τι λες, γιατί προβλέπω να σου επιτίθεται όλο το φόρουμ :grin: :wink:
kotsonas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 xexe Το φαντασηκα πως καποιος θα μου το λεγε αλλα αν σκεφτει κανεις οτι ειμαι ενας απο τους τρελους φανς της σειρας φιλαρακια εχοντας αγορασει τα dvds απο αμερικη μολις εβγαιναν κτλ.. νομιζω οτι ειναι προφανες οτι λυπηθηκα με το σταματημα της. Ανεξαρτητα απο αυτο δεν ειναι θεμα συγκρισης, ειναι απλα θεμα κουρασης.Καποια στιγμη επρεπε να τελειωσει το friends και σαν σειρα το joey δινει ρεστα.Αν κανεις δει συνολικα τη σειρα και οχι μονο το πρωτο πχ επισοδειο θα το καταλαβει.Απλα δεν βλεπω με καλο ματι τις συγκρισεις τετοιου στυλ "δεν δενουν μεταξυ τους οι ηθοποιοι οπως στο friends" κτλ. Ειναι μια νεα σειρα που ξετρελανε οσους την ειδαν και στην επομενη season θα φανει αν ειναι εδω για να μεινει.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 xexe. Το φαντασηκα πως καποιος θα μου το λεγε Εμένα δε με πειράζει. Πες ότι θέλεις. Για κάποιους άλλους φοβάμαι (αν και αυτό το φόρουμ έχει επίπεδο). Προσωπικά, έχω δει όλα τα επεισόδια Joey και όλα τα επεισόδια Friends. Η μόνη σύγκριση που μπορώ να κάνω, είναι ότι τα επεισόδια του Joey τα είδα μια φορά και μετά τα έσβησα (χωρίς ιδιαίτερα βαριά καρδιά), ενώ τα Friends τα έχω δει όλα τουλάχιστον 5 φορές το καθένα, και ακόμα τα βλέπω ευχάριστα. Όχι ότι δε μου άρεσαν καθόλου τα Joey, αλλά δεν με καίει να τα ξαναδω... Θυμάμαι, όταν έβλεπα στη Λάρισα μικρότερος τα Friends, τα έγραφα στο βίντεο το Σαβ/κο και τα έβλεπα όλη τη βδομάδα μέχρι να βγουν τα επόμενα. Όταν δεν ήμουν σπίτι, έπαιρνα τηλέφωνο και τους έλεγα να μου τα γράψουν (στην αρχή μου τη λέγανε όλοι, αλλά μετά κόλησαν μέχρι και οι γονείς μου, και σταμάτησαν). Την πρώτη φορά που νοίκιασα DVD με 8 επεισόδια, είχα λιώσει από συγκίνηση. 8 ολόκληρα επεισόδια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.