epote Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 oxi den einai kamia apo tis aderfes pou exoun paiksei sta friends. Einai kapoia apo aytes ypotithete alla allh ithopoios profanos
agiosall~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Παντως σαν ηθοποιος ειναι αυτη που παιζει/επαιζε(?) και στο The Sopranos? Εμοιαζε πολυ με μια που ανεβηκε να παρει το βραβειο Emmy για την καλυτερη δραματικη σειρα και μολις πηγε στην σκηνη αμεσως η καμερα εδειξε τον Matt LeBlanc!
epote Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 yeap, h drea de mateo (ti onoma einai touto?!)
Panahs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Εγώ πάλι πιστεύω ότι μεγαλύτερη επιτυχία θα είχε να βρίσκανε άλλους 6 νέους και να κάνουν τα "φιλαράκια 2" Φέρτε τα φιλαράκια πίσωωωω!!! Θέλουμε τα δικαιώματά μας!!!
hawkj83 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Πάντως η Monica κ ο Chandler είχαν πει στον Joey να τους επισκεφτεί στο σπίτι τους... Ίσως τους δούμε guest star σε κανένα επεισόδιο... who knows... Σήμερα ο ξάδερφός μου από την Αμερική μου έστειλε το 6ο επεισόδιο αλλά δεν το έχω δει ακόμα...
epote Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 hawkj83, εμενα ο δικος μου ξαδελφος το εστηλε και το ειδα ατονο, ανευρο και με τασεις επαναληψης της θεματολογιας (ανεξαρτητοποιηση του michael απο τη μητερα του, αποτυχια του joey σε οντισιον) των πρωτων δινω rain check αλλα η πρωτη σεζον friends δεν ειχε τετοια ατοπιματα....
agiosall~ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Καλα εμενε μου το εστειλε ο θειος μου αλλα ακομα δεν το εχω δει... με τασεις επαναληψης της θεματολογιας Ειχα πει οτι δυσκολα θα βρεθουν νεα θεματα για την σειρα αλλα δεν εννοουσα ουτε και περιμενα αυτο να συμβει στην πρωτη σεζον
1Mbitmx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 afou eida kai to 6o epeisodio tha symfoniso me ton epote. to kovo na min exei kai poli epityxia an synexisoun etsi. to mono pou me krataeipros to paron einai oti thelo na do poios tha einai o neos enoikos tou diplanou diamerismatos.
Japan Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Loipon, tora pou apektisa ki ego "theio stin Ameriki" mporo na paro meros stin syzitisi. Eida kai ta 21 prota episodia, perimeno na mou erthei to 22o. Den ksero gia sas, alla to gelio pou rixno me tin Bobbie... Einai i profora tis? To oti einai teknatzou kai to deixnei aprokalypta? Oi koules atakes tis? Chryssa
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Προσωπικά μου τη σπάει τρομερά η αδερφή του Joey. Είναι αντιπαθέστατη! Προσωπική γνώμη, μην επιτεθείτε έτσι; Ο γίος της μου αρέσει κ η γειτόνισσα, όπως κ τα επεισόδια που παίζει η Lucy Liu. Αλλά... 6 > 1 κ κάτι ...όπως κ να το κάνουμε. Η ελπίδα μου είναι ότι θα κάνουν guest εμφανίσεις οι υπόλοιποι των friends, αν κ όπως διάβασα σε μια συνέντευξη, αυτό θα αργήσει γιατί θέλουν το Joey να αποκτήσει τη δική του σφραγίδα (δύσκολο, δύσκολο...)
dim_b Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Den ksero gia sas, alla to gelio pou rixno me tin Bobbie... Einai i profora tis?Όταν το γέλιο σου το προκαλεί ένας χαρακτήρας που δεν είναι ούτε καν 2ος στη σειρά, δε νομίζεις ότι υπάρχει πρόβλημα; :roll:
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Vasika oso kai na try,friends den einai...giati joey xoris chandler diskola...
Panahs Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Χεχε σωστό! Ο τρόπος πιστεύω για να καταλάβεις την δύναμη του κάθε χαρακτήρα στην περίπτωσή μας είναι να προσπαθήσεις να τον φανταστείς πως θα έστεκε μόνος του σε μια σειρά. Για παράδειγμα, ο χαρακτήρας του joey πιστεύω πλεον έχει αποδειχτεί ότι, αν και πολύ αστείος χαρακτήρας στα Φιλαράκια κλπ κλπ, μόνος του ως κεντρικό πρόσωπο δύσκολα μπορεί να σταθεί. Για μένα προσωπικά ο μόνος που θα μπορούσε να σταθεί σε σειρά -εννοώντας με αξιώσεις πάντα, γιατί όλοι από τα Φιλαράκια ήταν πολύ ταλαντούχοι- είναι ο Matthew Perry (Chandler) με το πολύπλευρο και πολυδιάστατο ταλέντο του αλλά και την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα του (αν έκανε μια σειρά που θα ήταν συνέχεια των Friends)! Γιατί όπως και να το κάνουμε ο Joey ούτε τον gay πατέρα και την τσούλα μάνα είχε, ούτε τις διάφορες ανασφαλείς αντιδράσεις και το υπόλοιπο ιστορικό background του, είχε. Και επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ: Δεν εννοώ ότι οι άλλοι δεν ήταν ταλαντούχοι. Απλά ο συγκεκριμένος [κατά την γνώμη μου] βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω.
tzinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 h epityxia ton friends htan sto desimo olon ton xarakthron, sto oti ontos tous eniothes mia parea kai thn ebriskes me auta pou tous symbainoun. Bgazan gelio o kathenas me ton dikou tou tropo alla kai oloi mazi. Ama tous apomonosoume olous kai ftiaksoume antistoixes seires me ton kathena, nomizo oles tha apotyxoun. Oloi tha zhtoun guest appearences kai oloi tha psaxnoun na doun kati apo thn palia parea. Tora gia ton mathew perry kai to polypleuro talento tou tha diafoniso kathos eixa thn atyxia na ton do se 2-3 tainies, mono tou xoris allous apo to cast ton friends, kai prospathouse na bgalei ton xarkthra tou chandler kai ta gnosta neurtoika asteia kai tis atakes tou. To apotelesma htan tragiko kai tainies opos to "whole 9(10) yards" kai eidika to "serving sara" htan gia ta mpaza teleios. Nomizo oti den einai katholou tyxaio pou meta apo autes tis tainies h kariera tou epiase pato kai den exei emfanistei pouthena.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.