norad Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Ζητείται Delphi programmer με γνώσεις SQL Server. Αν ενδιαφέρεται κανείς ας στείλει PM Alex
Dionisos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Ola kala me thn aggelia, alla afto pou me enoxlei se oles tis aggelies sthn Ellada einai o tropos me ton opoio diatypwnontai. OK, 8elete enan programmer, pou na 3erei ta parapanw. Ola kala, symfwnw. Ti peripou 8a kanei omws aftos o programmer? Den prepei na 3erei ti peripou douleia 8a kanei? Panw se ti 8a programmatisei? Ti 8a ftia3ei? Isws na yparxei kapoios pou na gnwrizei ta parapanw, alla na mhn endiaferetai gia to project sto opoio kaleitai na symmetasxei. Mhpws omws ta parapanw einai leptomereies sthn Ellada, ka8ws oloi 8eloun mia douleia kai oti na nai? Ta parapanw den einai erwthmata pou xreiazontai apanthsh, einai apla rhtorika erwthmata pou h8ela panta na kata8esw. Filika Dionisos
norad Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Τα υπόλοιπα από κοντά βρε.... σιγά μην κάθομαι να αναλύω τα projects online ! ... Αλλά μιας και μπήκα στη διαδικασία: Αφορά fulltime εργασία σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορώ να δώσω από δω... Alex
Γηρυόνης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Γιατί δεν μπορείς να δώσεις, παράνομη είναι η δουλειά; Δε χρειάζεται να αναλύσεις τα projects, κάτι σαν το παρακάτω δεν μπορείς να κάνεις: Java Developer Experienced Java Developer with Unix skills required for 10 week initial contract in Edinburgh. to develop an on-line release procedure. PL/SQL and LDAP experience would be desirable. Please submit your CV ASAP and availability ASAP. Type: Contract Location: Edinburgh Country: Scotland Start: September 04 Salary/Rate: £60/hour Posted: 20/09/2004 16:50:41 Reference: JSPODJ022330 Ας είμαστε λίγο επαγγελματίες για να συνεργαστούμε με επαγγελματίες. Φαντάζεσαι εγώ να έστελνα το βιογραφικό μου σε μια εταιρία και να έλεγα "Ξέρω Java, για περισσότερες πληροφορίες στείλε τε μου e-mail"
Dionisos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 norad, afto einai to provlhma... mporei na mh 8elw na xasw oute kan to xrono na er8w na akousw apo konta afta pou exeis na peis, giati poly apla mporei na mh me endiaferoun ka8olou! Vevaia, opws proeipa, afta sthn Ellada moiazoun me leptomereies, ka8ws oloi psaxnoun pitsirikades na vgaloun th douleia me 3,60 Ας είμαστε λίγο επαγγελματίες για να συνεργαστούμε με επαγγελματίες. Afto... 3ana pes to! Anyway, sorry gia ta parapanw. Apla me pianei to parapono pou sthn Ellada den katalavainoun oti den exoume xrono gia xasimo... Filika, Dionisos
random Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 απο τα μουτρα τον πιασατε τον άνθρωπο. φανταζομαι οτι με pm και email θα δωσει περισσοτερες λεπτομερειες προσωπικά, αν οντως ψαχνει κανεις για δουλεια. αρνηθηκε να το κάνει?
Γηρυόνης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε συ random δεν είναι το πρόβλημα ότι αρνήθηκε να το κάνει αλλά γιατί όλη αυτή η μυστικότητα; Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να παραθέσεις τα προσόντα που χρειάζονται μαζί με μισθό, περιοχή και λίγα λόγια για το έργο π.χ. του τύπου: Ζητήται Delphi προγραμματιστής με γνώσεις SQL, HTML και επιθυμητά προσόντα Java και C++ για εργασία πάνω σε ένα online σύστημα στοιχημάτων. Περιοχή Μαρούσι. Μισθός 1000-1500 ευρώ μεικτά (αναλόγως προσόντων). Έναρξη αρχές Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες αποστείλατε βιογραφικό στο [email protected] ή στην παρακάτω διεύθυνση: mycompany Διινεκούς Ποντικού 12 Μαρούσι 111 22 Αθήνα Είδες πόσο πιο απλό είναι το παραπάνω; Το διαβάζω και αν μου αρέσει στέλνω βιογραφικό, ούτε να χαραμίζω το χρόνο μου με προσωπικά μηνύματα, να περιμένω πότε να το δει, να μου απαντήσει, να του απαντήσω πίσω κλπ ούτε τίποτα. Τέλως πάντων... είπαμε Ελλάδα είμαστε δεν περιμένω και πολλά.
norad Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Ζητείται Delphi προγραμματιστής με πολύ καλή γνώση MS SQL Server, απαραίτητη εμπειρία 2+ ετών και επιθυμητές γνώσεις ASP,HTML,XML για μόνιμη εργασία σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Περιοχή Καλλιθέα. Μισθός 1200-1600 ευρώ μεικτά (αναλόγως προσόντων). Έναρξη αρχές Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες αποστείλατε βιογραφικό με PM. Δεν θέλω να αναφέρω την εταιρεία μέσα στο forum, για λόγους που μπορώ να εξηγήσω σε όποιον με ρωτήσει προσωπικά, ζητώ συγγνώμη σε όποιον θίγεται από αυτό και ελπίζω αυτή τη φορά να κάλυψα τις προδιαγραφές σας για posts στο forum. Ευχαριστώ για την κατανόηση Alex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.