Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικό USB DVD burner

Γηρυόνης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα εξωτερικό DVD burner που να συνδέεται στη usb. Θα ήθελα να μου πείτε τι τιμές περίπου παίζουνε και προσωπικές εμπειρίες αν γίνεται ή παραπομπές για να διαβάσω περισσότερα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γηρυόνη, προφανώς δε θέλει εξωτερική θήκη γιατί το λέει ξεκάθαρα :

EXTERNAL USB 2.0 + PIONEER DVR-108 16X DVD BURNER DUAL

Τί έχει κάνει ο μάγκας δηλαδή; Αγόρασε ένα Pioneer DVDR και μία θήκη USB2 (που κακώς δε λέει τί μάρκα είναι), τα συνδύασε και τα πουλάει.

Το κακό με την ελληνική αγορά είναι ότι δε θα βρεις ποικιλία έτοιμων εξωτεριικών DVDR από τους γνωστούς κατασκευαστές, αν βρεις θα ενσωματώνει κάποιο outdated μοντέλο συνήθως. Γι αυτό σου προτείνω να πάρεις ένα καλό εσωτερικό DVDR και μία θήκη USB2 που να δουλεύει αποδεδειγμένα (στο τελευταίο μπορούν να βοηθήσουν κι άλλοι φίλοι insomniacs).

Δημοσ.

ego eixa ena freecom classic 4/4/2.4/40x. to eixa parei persi gia 120 lires (peripou 180 euro). provlima den antimetopise oute antimetopizei akoma. to mono kako an pas apo eponymi lysi einai oti den tha mporeis na to vgaleis apo tin thiki. tora pou pira desktop ithela na to valo mesa kai anagkastika na spaso to kouti tou. pantos kalitero tha itan na pareis kouti kai drive esy

Δημοσ.

Οκ τότε θα πάρω και μία θήκη. Πιστεύω ότι έχω κατασταλάξει στο DVD burner, μου αρέσει αυτό: http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.331627 τώρα για θήκη δεν είμαι σίγουρος ακόμα, έχετε να προτείνετε κάτι; Το Vipower που πρότεινε ο φίλος parsifal φαίνεται καλό (και φθηνό) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι συμβατό ή πόσο εύκολα θα μπορώ να το βγάλω το DVD burner από τη θήκη του αργότερα.

Δημοσ.

Κατά γενική ομολογία, τα USB external enclosures δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα συμβατότητας με optical drives, παρά μόνο με σκληρούς δίσκους μεγάλης χωρητικότητας > 127GB (οπότε πρέπει να ψάξεις για case με συγκεκριμένο chipset του οποίου μου διαφεύγει τώρα το όνομα). Αλλά αφού το θες για DVDRW και είναι και 5,25inches...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

kala na rwtisw kati? giati anaferese se 8ikes ktl?

apla ena external dvd R den 8eleis?

tespa den 3erw mporei egw na mhn exw katalabei...

opws kai na exei prin peripoy 1 mhna phra ths liteon to 832s to external (usb2)

kai eimai apolyta ikanopoihmenos, to exw testarei kai exei bgalei poly kala apotelesmata.

(ka8os kai ta dvd poy exei grapsei (+,-,RW) paizoyn pantoy)

135 euro apo stoyrnarh (an den exeis usb2 mhn to pareis!)

isws to monadiko toy mionekthma na einai h taxythta (8x,4x,12x dl 2,4x cd 48x)

enohte pws einai mesa sthn dikia toy 8hkh, kai exei kai mia mikrh bash gia na stekete or8io.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...