Προς το περιεχόμενο

T68 mp3 player!!

stare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by stare:

<strong>re paidia na rotisw mipws xeretai poso kanei to mp3 player gia t68 kai pou mporo na to brw?

euxaristw paidia.. kales giortes se olous....!!! rolleyes.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>Αστο... πολυ φασαρια για το τιποτα. Παρε καλυτερα ενα minidisc με τα ιδια λεφτα το οποιο ειναι πολυ καλυτερο απο ενα MP3 player. Και εγω ειχα καποτε αυτο το διλλημα και το μινιντισκ ειναι η ενδεικνυομενη λυση!

Δημοσ.

Ναι κοιτα να δεις... με 80 περιπου παιρνεις ενα ΜP3 player το οποιο θα εχει το πολυ 2,5 ωρες μουσικη σε μετρια ποιοτητα και επισης για να περασεις τα τραγουδια θα χρειαστεις να αγορασεις μαλλον και ενα MMC reader η κατι αναλογο με το media που θα διαθετει για να γραφεις τα τραγουδια, αλλιως... Η μπαταρια επισης στα ΜP3 κραταει λιγοτερο και μια εξτρα καρτουλα για τραγουδια στοιχιζει τα κερατα της σε σχεση με ενα minidisc.

Ενα μινιντισκ:

- Παιρνει πολλα cd σε ενα δισκακι

- Τα δισκακια ειναι πολυ φτηνα

- Κραταει πολυ περισοτερρες ωρες η αυτονομια του.

- Το συνδεεις και με στερεοφωνικο αμα θελεις.

- Εχει καλυτερη αντικραδασμικη προστασια σε σχεση με ενα CD και στην ουσια δεν θα εχεις προβλημα.

- Καλυτερη ποιοτητα ηχου<p>και ολα αυτα για την ιδια τιμη με ενα MP3!

Βασικα πολλοι γνωστοι μου τελευταια ειχαν τετοιο ψευτοδιλλημα, αλλα βαζοντας κατω του τι κερδιζεις με την καθε συσκευη ολοι κατεληξαν σε μινιντισκ, οπως θα κανω και εγω μετα τις γιορτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...