Προς το περιεχόμενο

Μεταβαση απο isdn σε dsl...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξερω οτι πιθανως να εχουν γινει εκατονταδες ποστ για το συγκεκριμενο θεμα αλλα ρε παιδια επειδη δε βγαζω ακρη και επειδη θελω συγκεκριμενες απαντησεις παρακαλω βοηθειστε!Λοιπον εχω isdn απο τον οτε...και θελω να βαλω ντι ες ελ....ειτε απο οτε ειτε απο βιβοντι.Αν θελησω να βαλω απο βιβοντι θα αλλαξει ο αριθμος τηλεφωνου μου(το ρωταω γιατι εχω δει κατι διφημισεις που η βιβοντι προσφερει δωρεαν αστικες - υπεραστικες κλησεις κτλπ).Επισης αν θελησω να συνεχισω με τον οτε η διαφορα σε σχεση με την αι ες ντι εν θα ειναι μεγαλη?Τελος μετα απο ψαξιμο στο σαιτ της βιβοντι ειδα οτι οι υπηρεσιες ντι ες ελ προσφερονται μεσω γραμμη οτε(καπου κανω καποιο λαθος σ'αυτο μαλλον).....Δηλαδη ακομη και να βαλω απο βιβοντι θα συνεχισω να πληρωνω στον οτε?Συγνωμη για το "μπαραζ" :) ερωτησεων αλλα χρειαζομαι ντι ες ελ και πουθενα δεν μπορω να βρω συγκεκριμενο τροπο συνδεσης και συγκεκριμενες τιμες.....

Δημοσ.

stin diki sou periptwsi, o arithmos tilefwnou den tha allaksei giati les oti sto site otan valeis to tilefwno sou leei mesw ote. dld den tha xrisimopoieis to diktuo tis vivo giati den uparxei stin perioxi sou alla to diktuo tou ote kai apla i vivo tha douleuei ws isp.

Επισης αν θελησω να συνεχισω με τον οτε η διαφορα σε σχεση με την αι ες ντι εν θα ειναι μεγαλη?

se taxitites profanws. 6plasia peripou apo mia isdn 64. se times eksartatai apo tin xrisi tou internet pou kaneis twra. genika pantws na ksereis oti an me mia apli grammi-isdn mpaineis gia panw apo 4-5 wres kathe mera, tote se sumferei na valeis dsl.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...