wizard Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Το http://www.edrasemfe.gr είναι ένα site παράταξης της σχολής μου το οποίο φτιάχνουμε με κάποιους συμφοιτητές. Θα ήθελα από εσάς ενόψη της νέας χρονιάς και λόγω των αλλαγών που κάναμε στο site θα ήθελα να του ρίξετε μια ματιά και να μου πείτε εντυπώσεις και προβλήματα. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.
The_player Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Εμενα μου φανηκε γρηγορο και εξυπηρετικο.... καθόλου κουραστικο στο ματι... Λιγο πιο εντονα τα Links...θα ηθελα ισως. Οτι πρεπει για τον ενημερωμένο φοιτητη.... Κανένα sos έχετε..?
wizard Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Sos? Παλιά θέματα. Για να ορίσεις Sos πρέπει να έχεις διαβάσει. Για να διαβάσεις δε θα έχεις αρκετό χρόνο να φτιάξεις site. Και εμείς φτιάξαμε site, δε φτιάξαμε??
DarkOrion Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Για να ορίσεις Sos πρέπει να έχεις διαβάσει. Για να διαβάσεις δε θα έχεις αρκετό χρόνο να φτιάξεις site. Και εμείς φτιάξαμε site, δε φτιάξαμε?? lol. wraio mou fainetai kai emena to site.
wizard Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Απίστευτη υπογραφή!!!!!!!! Hiroshima '45 - Tschernobyl '86 - Windows '95 Thx, αυτό κυρίως που θέλω είναι να μου πείτε για τίποτα broken links, για λειτουργικότητα, άκουσα π.χ. ότι όποιος μπαίνει μέσα πρώτη φορά χάνεται. Ισχύει? Α! Μόνο τα μαθήματα δεν έχουν λινκ. Το ξέρω. Λόγω εξεταστικής έσπασαν στα 2. Το εξετάσεις στην ουσία σε στέλνει στα μαθήματα. Μετά την εξεταστική θα ξαναγίνουν ένα και δε θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα.
wizard Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδιά, έχετε μπει 185 άτομα από το insomnia και μου έχουν απαντήσει μόνο 2! Πείτε μου τη γνώμη σας.
random Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδιά' date=' έχετε μπει 185 άτομα από το insomnia και μου έχουν απαντήσει μόνο 2!Πείτε μου τη γνώμη σας.[/quote'] τι μας πέρασες για μπετα τέστερς; πεσε το παραδακι να δουλέψουμε. θα ελεγα να γραφτεις μελος σε διαφορα φορουμ και να κανεις το ιδιο ποστ. το σαιτ καλo φαινεται. εμφανισιακα ειναι πολυ καλο, λιτοτητα και ευκρεινια (το σκοτωσα). Εχετε καποια αρχεια PDF (programma, "Εισαγωγή: Τι είναι η ΕΔΡΑ", κλπ). Αν αυτα τα πηρατε ετοιμα απο αλλου, και απλα τα διανεμετε πάω πάσσο, αστα οπως ειναι. Αλλα αν τα γράψατε εσεις και εχετε τα πρωτότυπα, θα ήταν καλυτερο να τα έχετε σε HTML, για αναγνωση. και για οποιον θελει να τα τυπώσει δώστε ενα λινκ για το PDF. επισης αν ειχα εγω το σαιτ, δεν θα εβαζα τα πραγματικα μου μαιηλ στο "Επικοινωνία · Διαχειριστής Web · Διαχειριστής Forum · Διαχειριστής Chat". θα έβαζα είτε ενα forwarding yahoo, ειτε αποστολη μηνυματος με html form αν το επιτρεπει ο σερβερ σας. το java chat δεν μου δουλεύει, αλλα μπορει να φταιει το firewall της εταιρειας μου. παντως το θεωρω περιττό "μπιχλίμπίδι", αφου εχετε φορουμ.
wizard Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Ok, σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου. (Δώσε μου ένα λογαριασμό για το παραδάκι ). Αυτό που λες για τα pdf είναι κάποια φυλλάδια που μοιράζουμε κατά καιρούς στη σχολή. Θα το κοιτάξω πάντως. Τα mail που δώσαμε είναι forwarding μέσω του site (@edrasemfe.gr) στα mail μας. Το chat σου πετάει ένα pop-up για να δουλέψει και συνεπώς γι'αυτό δε δουλεύει σωστά, λόγω firewall. Υπήρξαν προτάσεις για να το βάλουμε και το βάλαμε αν και έχει ψιλοψοφήσει πλέον. Και πάλι σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.