Dangelo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Καλημέρα, θελω να φτιάξω κάποια DVD απο ταινίες που έχω τραβήξει με Camera, έχω το Pinnacle Studio 8, και κάνω capture στο σκληρό με καλώδιο Firewire... Οταν πάω να παίξω το αρχείο Mpeg που δημιουργώ, μου βγάζει κάποιες γραμμές στην εικόνα, σαν να παραμορφώνει..... Τι ρυθμίσεις και σε τι μορφή πρέπει να φτιάξω τα αρχεία μου για να έχω πολύ καλή ποιότητα????? Η camera είναι SONY HANDYCAM κάτι...
StavrosD Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν πρέπει να στο κάνει mpeg, αλλά ρύθμισέ του σε DV, ώστε να έχεις άριστη ποιότητα, και μόνο στο τελευταίο βήμα πριν την εγγραφή, να το κάνεις MPEG2 (DVD). Αν το έχεις κάνει απλό mpeg αρχείο, χάνεις σημαντικά σε ποιότητα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το DV έχει την ποιότητα της αρχικής κασέτας στην βιντεοκάμερα, χωρίς απώλειες, αλλά θέλει χώρο. Για 1 ώρα βίντεο χρειάζομαι 20-30GB χώρο στον δίσκο.
Dangelo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Στο HELP του Pinnacle μου λέει πως μπορώ να υπολογίσω τον χώρο που θα πιάσει το video σε DV πολλαπλασιάζοντας τον χρόνο του βίντεο σε sec με 3,6ΜΒ... Δηλαδή ισχύει 3,6ΜΒ/s....... Αρα 60 λεπτα = 3600sec x 3.6Mb = 21.600MB
69eyes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Kαλύτερα να βάλεις το pinnacle studio 9. Σου δείχνει το χώρο που σου μένει σε μορφή "πιτας" καθώς εσύ κάνεις rip στον σκληρό. Είναι και πιο απλό στη χρήση (δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε το 8)
tempo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 εγώ για το ίδιο θέμα έχω ένα άλλο πρόβλημα. Όταν κάνω την μεταφορά απο την κάμερα (miniDV) στον φορητό (μέσω firewire) μετά απο λίγο αποσυγχρονίζονται ήχος και εικόνα. Μάλλον φταίει ο σκληρός του φορητου. Τι λέτε και εσείς? Απο επεξεργαστή δεν έχουμε πρόβλημα Intel Pentium 4 - 2.6 GHz. Για το capture χρησιμοποιώ Ulead DVD MovieFactory 3 Disc Creator Έχετε να μου προτείνετε να δοκιμάσω κάτι μήπως και δεν φταίει ο δίσκος και λυθεί το πρόβλημα?
audiopro Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 εχω το studio 8 της pinnacle και μεταφερω σε μορφη avi to video στο pc μετα με ποιον τροπο μπορω να το καψω ειτε σε dvd -ειτε σε vcd για να παιξει σε dvd -player στην tv γινεται η μετατροπη με το pinnacle 8? και ποιος ο τροπος που κανεις την μετατροπη?
damino Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 εγώ για το ίδιο θέμα έχω ένα άλλο πρόβλημα. Όταν κάνω την μεταφορά απο την κάμερα (miniDV) στον φορητό (μέσω firewire) μετά απο λίγο αποσυγχρονίζονται ήχος και εικόνα. Μάλλον φταίει ο σκληρός του φορητου. Τι λέτε και εσείς? Απο επεξεργαστή δεν έχουμε πρόβλημα Intel Pentium 4 - 2.6 GHz. Για το capture χρησιμοποιώ Ulead DVD MovieFactory 3 Disc Creator Έχετε να μου προτείνετε να δοκιμάσω κάτι μήπως και δεν φταίει ο δίσκος και λυθεί το πρόβλημα? Το είχα δοκιμάσει και είχα το ίδιο πρόβλημα. Bug μου φαίνεται Εγω παίζω με το Pinancle Studio Plus 9.3. Φοβερό!
damino Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2004 εχω το studio 8 της pinnacle και μεταφερω σε μορφη avi to video στο pc μετα με ποιον τροπο μπορω να το καψω ειτε σε dvd -ειτε σε vcd για να παιξει σε dvd -player στην tv γινεται η μετατροπη με το pinnacle 8? και ποιος ο τροπος που κανεις την μετατροπη? Στο 9.3 πατάς Make Movie και επιλέγεις τι δίσκο θέλεις VCD, DVD, αρχείο κλπ Κάτι τέτοιο φανταζομαι θα εχει και το 8
komich19 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 kalispera...Thelo na rotiso kati..exo tin dv handycam tis sony tin sundeo me usb sto pc k meta thelo na peraso sto pc auta pou exo magnitoskopisi k xrisimopoio to programma pou exei to cd ti to image mixer...alla o ixo den mou metaferetai k i eikona einai diakekommeni.Ti mporo na kano?Kapoio allo programma...kapoies alles ruthmiseis?
kallair Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 den einai bug tou programmatos. o skliros tou laptop einai pio argos ap oti tha eprepe kai ama den exeis kanei kai defragment, xanontai frames kai ginetai asigxronisia ixou/eikonas. ena defragment prin kathe perasma ston skliro kai klisimo kathe programmatos pou trexei ekeini tin ora tha veltione tis pithanotites na min sou parousiastei problima. episis xreiazetai kalos epeksergastis pano apo 2GHz...
komich19 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Kaillar den ksero an se emena itan i apantisi thelo na sou po oti.Den exo laptop ego....Exo desktop.Ton ixo mporesa na ton valo alla dustuxos akoma i eikona mou metaferetai me diakopes k den mporo na kano kati gia auto.ama mporeis na mou peis kapoies ruthmiseis pou na xreiazetai na kano..Defragment kano sunexos k se kathimerini vasi!
savnik20 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 kalispera...Thelo na rotiso kati..exo tin dv handycam tis sony tin sundeo me usb sto pc k meta thelo na peraso sto pc auta pou exo magnitoskopisi k xrisimopoio to programma pou exei to cd ti to image mixer...alla o ixo den mou metaferetai k i eikona einai diakekommeni.Ti mporo na kano?Kapoio allo programma...kapoies alles ruthmiseis? ------------------------------------------------------------------------- exo tin dvd handycam 201 tis sony kai den exo kanena tetoio provlima, mono ton ixo den ton pezoyn ola ta programmata, epeidi einai AC3
adams Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 @komich19 Eπαναλαμβανομαι συνεχως και δεν μου αρεσει. Η usb δεν επαρκει για μεταφορα της ταινιας στον σκληρο κανει μονο για live streaming,μεταφορα φωτογραφιων. Αγορασε μια καρτα firewire (αν δεν εχει ενσωματωμενη θυρα η μητρικη σου). Κανε ενα search με το θεμα εχει ξαναφερθει
savnik20 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Eπαναλαμβανομαι συνεχως και δεν μου αρεσει. Η usb δεν επαρκει για μεταφορα της ταινιας στον σκληρο κανει μονο για live streaming,μεταφορα φωτογραφιων. ----------------------------------------------------------------------------------- opa! edo kaneis lathos i kainoyrgia Sony DVD DCR-DVD 201E (kai oli i seira) exei eksodo USB gia sindesei me to pc , kai dinei mazi to ImageMixer v1.5 for Sony DVD Handycam ,kai i metafora ginete san na metafereis arxeia apo usb stick se pc , me tin taxitita fisika tis USB 2
savnik20 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 pio apla kanei rip to dvd poy iparxei sti camera kai i metafora ginete meso USB 2 an exeis Usb 1.1 i metafora einai poli argi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.