antonis72 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω WinXP+SP2. Έχω ένα προγραμματάκι που φορτώνει κάθε φορά αυτόματα στο tray. Πως γίνεται να μην μπορώ να το αφαιρέσω με τον κλασσικό τρόπο (δεξί κλικ πάνω του και "close ή stop") δηλ. να είναι σαν αρχείο του συστήματος που δεν βγαίνει από τη μνήμη (αλλά φυσικά να μπορεί να βγει με κάποια κρυφή επιλογή πχ. μέσω registry). Ίσως θυμίζει λίγο ιό αλλά υπάρχει τρόπος? Για να γίνει πιο κατανοητό το έχω βάλει να φορτώνει αυτόματα σε κάθε reboot. Αν πχ τώρα ανοίξει τον υπολογιστή κάποιος άλλος, να μην μπορεί να το βγάλει από τη μνήμη με τον κλασσικό τρόπο πχ δεξί κλικ και stop, αλλά κάπως πιο δύσκολα πχ μέσω registry ή κάπως έτσι.. Υπάρχει δηλαδή utility που να κλειδώνει κάποιο πρόγραμμα στη μνήμη?
Godfath3r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Το πρόγραμμα είναι δικό σου?'Η έχεις τέλος πάντων τον πηγαίο κώδικά του?Αν ναι σε ποια γλώσσα?Αν οχι, δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι...
antonis72 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Το πρόγραμμα είναι δικό σου?'Η έχεις τέλος πάντων τον πηγαίο κώδικά του?Αν ναι σε ποια γλώσσα?Αν οχι, δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι... όχι δεν είναι δικό μου. πχ. έχω ένα προγραμματάκι για το keyboard που φορτώνει σε κάθε reboot. Πως θα γίνει να το κλειδώσω στη μνήμη με κάποιο τρόπο να μην βγαίνει με δεξί κλικ και stop ή exit από το tray?
kazantzidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Aplos pane sta settings toy programatos kai min epilegeis tin epilogi pou leei na to dixnei sto tray (an yparxei..) alliws den nomizw na ginete.
antonis72 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Aplos pane sta settings toy programatos kai min epilegeis tin epilogi pou leei na to dixnei sto tray (an yparxei..) alliws den nomizw na ginete. Μήπως μπορώ ενναλακτικά το αρχείο αυτό να το κάνω αρχείο συστήματος έτσι ώστε να μην φεύγει με ένα απλό stop? Να φαίνεται δηλαδή στα processes σαν system file?
Godfath3r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 keylogger υποψάζομαι?Δεν ξέρω κάποιον τρόπο για να κάνεις αυτό που θέλεις...
wert Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Αν πρόκειται για keylogger τότε κοίτα αυτό. Κάνει μόνο του αυτό που θές. Αν όμως θες να το κάνεις για οποιδήποτε πρόγραμμα δεν ξέρω πως γίνεται. :roll:
antonis72 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Αν πρόκειται για keylogger τότε κοίτα αυτό. Κάνει μόνο του αυτό που θές. Αν όμως θες να το κάνεις για οποιδήποτε πρόγραμμα δεν ξέρω πως γίνεται. :roll: βασικά θέλω να το κάνω αυτό με οποιοδήποτε προγραμματάκι. όχι keylogger. Υπάρχει τρόπος? Έστω να μη φαίνεται στο tray.
Godfath3r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Den nomizw na ginetai an den exeis ton source code...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.