Προς το περιεχόμενο

Resident Evil Apocalypse

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon autos egine nemesis giati ektos apo ti agigma tou teratos tou kanane peiramata oi epistimones tis umprela(sorry an to grafo lathos) episis kanane peiramata kai stin alice alla auti beltiothike me ton io

na rotiso kati kai ego perimenoume 3?

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

την ειδα μολις τωρα. πολυ καλη. η Alis ολα τα λεφτα ηταν! στην δραση και στα εφφε πολυ καλυτερο απο το πρωτο. μονο δεν μου αρεσε πολυ η υποθεση και δεν μεταδωσε το αισθημα φοβου και αγωνιας οπως το ενα. απο εμενα ενα 7,5

ξερετε αν θα υπαρξει καποια συνεχεια;

Δημοσ.

την ειδα μολις τωρα. πολυ καλη. η Alis ολα τα λεφτα ηταν! στην δραση και στα εφφε πολυ καλυτερο απο το πρωτο. μονο δεν μου αρεσε πολυ η υποθεση και δεν μεταδωσε το αισθημα φοβου και αγωνιας οπως το ενα. απο εμενα ενα 7,5

ξερετε αν θα υπαρξει καποια συνεχεια;

Δημοσ.
την ειδα μολις τωρα. πολυ καλη. η Alis ολα τα λεφτα ηταν! στην δραση και στα εφφε πολυ καλυτερο απο το πρωτο. μονο δεν μου αρεσε πολυ η υποθεση και δεν μεταδωσε το αισθημα φοβου και αγωνιας οπως το ενα. απο εμενα ενα 7' date='5

ξερετε αν θα υπαρξει καποια συνεχεια;[/quote']

Σίγουρα θα υπάρξει και 3.Το θέμα είναι όμως πότε;

Δημοσ.
την ειδα μολις τωρα. πολυ καλη. η Alis ολα τα λεφτα ηταν! στην δραση και στα εφφε πολυ καλυτερο απο το πρωτο. μονο δεν μου αρεσε πολυ η υποθεση και δεν μεταδωσε το αισθημα φοβου και αγωνιας οπως το ενα. απο εμενα ενα 7' date='5

ξερετε αν θα υπαρξει καποια συνεχεια;[/quote']

Σίγουρα θα υπάρξει και 3.Το θέμα είναι όμως πότε;

Δημοσ.

μαλλον θα ειναι απο τις συνεχειες που θα αργησουν πολυ.. για το 2006-2007 το βλεπω!

πιθανον να ξαναπαιξει η Milla Jovovich...

ΟΛΕ!

Δημοσ.

μαλλον θα ειναι απο τις συνεχειες που θα αργησουν πολυ.. για το 2006-2007 το βλεπω!

πιθανον να ξαναπαιξει η Milla Jovovich...

ΟΛΕ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...