Προς το περιεχόμενο

Resident Evil Apocalypse

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lepon, ego to eida, den mou fanike toso kako oso lene

gia thn akrivia mporo na po pos to fxaristithika:P

it was a noisy mindless blow-job kind of movie:P

kai eixe kai thn jill valentine:P

vour gia tria

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτό που παρατήρησα είναι οτι όσοι είναι fun των παιχνιδιών resident έμειναν τουλάχιστον ενθουσιασμένοι..Οι άλλοι το βρήκαν μετριο προς καλό.

Δημοσ.

Τελικά, μόνο αποκάλυψη που δεν ήταν... Τα παιχνίδια δεν τα έχω παίξει, και επειδή το πρώτο μου άρεσε πολύ, και επειδή λατρεύω τη Μίλλα, λέω άντε, ας το δω κι αυτό...

Καταρχάς, με το που βγήκα απο την αίθουσα ένιωθα σα να ήμουν μέσα γύρω στην 1 ώρα..μου φάνηκε οτι τελείωσε πολύ γρήγορα.. Άσε που δε θυμόμουνα τι είδα.. δεν μου είχε μείνει κάτι στο μυαλό, εκτός απο τα πρώτα και τα τελευταία 15 λεπτά της ταινίας, τα οποία και βρήκα πολύ καλά.

Κατά τα άλλα, η υπόλοιπη ταινία δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα...εκτός απο μερικές σκηνές, που και αυτές φαινόντουσαν καλές, αλλά δεν καταλάβαινα τι γινόταν έτσι γρήγορα που τα έδειχναν.. :( Την Μιλλα την βρήκα αρκετά πειστική στον ρόλο της, όσο τέλος πάντων μπορεί να είναι μια ηθοποιός που υποδύεται την εξολοθρευτή ζόμπι. Με εκνεύρισε το γεγονός ότι και σε αυτή την ταινία έβαλαν έναν μαύρο, του οποίου ο ρόλος ήταν πέρα για πέρα περιττός και δεν εξυπηρετούσε πουθενά την ταινία, μόνο και μόνο για να πετάει μαλακίες.

Μου άρεσαν πάρα πολύ οι σκηνές δράσης, σε όποιες τέλος πάντων μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται, με αποκορύφωμα αυτές προς το τέλος. Τις βρήκα πολύ καλογυρισμένες. Να έλειπε αυτή που spoiler!!! της λένε drop it, εκείνη το ρίχνει και καθώς πέφτει το ξαναπιάνει και τους πυροβολεί, καλά θα ήτανε. Εκεί είπα 'ντάξει,τώρα το παρακάνατε.. spoiler end. Το μέρος που ξεχώρισα ήταν η σκηνή στο ελικόπτερο. Τρομερή σκηνή, με πολύ ένταση και σε αυτό βοηθάει πολύ το σκοτείνιασμα της οθόνης. Τώρα αυτό ήταν spoiler ? :shock:

Μπορώ να πω οτι περίμενα κάτι παραπάνω..ειδικά και απο αυτά που είχα ακούσει. Όχι οτι μπορώ να πω ότι ήταν αίσχος, απλά το κατιτίς παραπάνω το ήθελε. Ελπίζω οι δημιουργοί να το κατάλαβαν και να μας αποζημιώσουν με το τρίτο μέρος.

Υ.Γ. : Μα καθόλου βυζί αυτή η κοπέλα; Λυπηρό...

Δημοσ.

oxi ta pira giati deixnei kai tous treis tous allous, pou koitane to oplo kathos peftei gia na mas deikse oti kai kala den eblepan ti kanei, ki etsi auti prolabe kai epese, to prolabe prin pesei kai tous skotose...

pantos omologo oti an eixa paiksei to paixnidi kai to eixa dei, tha goustara poli pou tha to eblepa kai stin tainia.. alla etsi, xoris na ksero ti paizei sto paixnidi, mou fanike kapos.. ayta.

Δημοσ.

Η ταινία ήταν μέτρια στην καλύτερη περίπτωση. Έχω πολύ καιρό να πάω σινεμά και να βγώ ευχαριστημένος. Η ταίνιες έχουν γίνει καλύτερες ως προς τα εφέ μόνο. Είναι πραγματικά κρίμα να χαλάνε ένα κάρο λεφτά για τόσο ακριβή παραγωγή και να μην βάζουν έναν σκηνοθέτη της προκοπής. Γενικά είδα λιγιστό σενάριο και υπερβολικές ατάκες που έκαναν τους ήρωες γελοίους σε πολλές περιπτώσεις. Μου κίνησε το ενδιαφέρον λίγο μόνο επειδή έχω παίξει τα παιχνίδια, οι υπόλοιποι της παρέας που δεν τα γνώριζαν βρήκαν την ταινία αίσχος (εγώ απλώς μέτρια)

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

την εχω σε DVD και σημερα θα την δω. εχθες ειδα το 1 στο mega, αλλα επειδη εχασα και το πρωτο μισαωρο δεν καταλαβα πολλα. τελικα αυτη η mila ηταν στην αρχη κακια; ή ηθελε να τους αποκαλυψει σε συνεργασια με την αδερφη εκεινου; καλα και δεν ηξερε τι σκαρωνε ο φιλος της; και στο τελος τι ακριβως εγινε; εκεινος εγινε ο nemesis; για ποιο λογο; επειδη τον γρατζουνισε λιγακι εκεινο το τερας; και εκεινη γιατι την ειχαν εκει μεσα στο ιατρειο; μπορει καποιος να μου τα εξηγησει με λιγα λογακια; στο δευτερο μερος βλεπουμε μια μαχη μεταξυ των καλων και των τερατων της εταιριας Umbrella μαζι με τους υπαλληλους της;

και κατι τελευταιο. η βασιλισσα τελικα ηταν καλη ή κακη; και εκεινος που πεταξε τον ιο Τ κατω και τους μολυνε τι συμφερον θα ειχε; και πως βρεθηκαν μετα στο βαγονι;

παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθησει ας το κανει..

Δημοσ.
και πως βρεθηκαν μετα στο βαγονι;[/color]

παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθησει ας το κανει..

Auto to thema me to bagoni me enoxlise perisotero apo kathe allo pragma stin tainia, dioti se olli tin tainia pernane oi anthropoi ta xilia zoria na ftasoun sto ergastirio (to opoio logika tha einai kai sto poio asfales, bathi, kai apomakro meros olhs tin ipogeias basis), kai h epistofi einai to mono eukolo, mpainoun se ena ''tounel sintirisis'' skotonoun merika zombi kai telos!

Pera apo auto omos mou arese h tainia, kali drasi apopnixtiki kai arketa ikanopoihtiko to senario. Antitheta me to 2 to opoio mou fanike polu ftinodouleia kai me apoluth elipsi senariou.

Δημοσ.

οκ η βασιλισσα ηταν καλη. εκεινος θα ειχε συμφερον επειδη πηρε τον ιο μαζι του και θα τον πουλουσε. αυτα τα καταλαβα. αλλα τι ακριβως εγινε στο τελος; και εκεινος που εγινε nemesis; το 2 γιατι λεγεται apocalypse ενω εμφανιζεται και ο Nemesis; και πως στο διαολο απο μια γρατζουνια εγινε ο nemesis; και στο τελος τι σωληνες την ειχαν βαλει στο σωμα;

Δημοσ.

Και εμένα το 2 μου φάνηκε πολύ χειροτερο από το 1 και μαλιστα με κούρασε πολύ με τις συνεχείς αλλαγές πλάνου κάθε 2-3 δευτερόλεπτα.

Απ την άλλη οτιδήποτε τελειώνει σε "...of the dead" υπεργαμαει!

:D

Δημοσ.

Δεν μου αρεσε καθολου οχι πως το ενα μου αρεσε αλλα σιγουρα περισοτερο απο αυτην την υπερτατη πατατα.

Σκηνοθεσια(ποια?) αθλια

Ερμηνειες ο ενας χειροτερος απο τον αλλο(η Μilla δεν εσωσε την κατασταση)

και ολα τα υπολοιπα(τεχνικα) στον πατο.

Δημοσ.

loipon autos egine nemesis giati ektos apo ti agigma tou teratos tou kanane peiramata oi epistimones tis umprela(sorry an to grafo lathos) episis kanane peiramata kai stin alice alla auti beltiothike me ton io

na rotiso kati kai ego perimenoume 3?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...