KaizerSoze Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 NKOD kala auto me to "Finish him" mouftiaxe tin mera.Den me noiazoun tainies kai tetoia,otidhpote exei sxesh me MK just rulz
sotris99 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 NKOD kala auto me to "Finish him" mouftiaxe tin mera.Den me noiazoun tainies kai tetoia,otidhpote exei sxesh me MK just rulz έέέέέέέέέέέέέέέέέέτσι
NKod Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 mwre nai..mporei kapoioi na to goustaroun ayto..alla sto resident evil???? ELEOS!!!!
pyro Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 apla apsogo...min to xasete ti les re liu! den katalaba pote teleiwse, toulaxisto alla 10-20 lepta h0ele!!! pou to eides to apsogo?! gtp! kala de lew kalo resy, na blepeis nane sthn polh, megalytera skhnhka ktl, alla den mou polygemhse to mati........
freestyler Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Συμφωνώ απόλυτα με τον NKod. Το resi 1 μου αρέσει πολύ (λάτρης των παιχνιδιών re) και το έχω δει 15 φορές περίπου. Το 2 μετά βίας το ξαναείδα δεύτερη φορά για να το δει και ένας φίλος μου. Επειδή έχω τερματίσει τα περισσότερα resi (παιχνίδια) πρέπει να πω πως η ταινία είναι απαράδεκτη. Ήμουν σίγουρος πως δεν θα τα κατάφερναν στην δεύτερη ταινία. Το τρίτο φαντάζομαι θα είναι ξεφτίλα.
The Crow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Εντάξει ρε παιδιά όχι και απαράδεκτη!!Μια χαρά ταινία ήταν!Αν και δεν έχω παίξει τα παιχνίδια σαν ταινία είναι καλή.Μπορώ να πω καλύτερη και από το ένα!Ίσως τα λέω αυτά επειδή δεν έχω παίξει τα παιχνίδια δεν ξέρω.Σαν ταινία όμως και όχι σαν μεταφορά παιχνιδιού όπως το βλέπετε εσείς εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!
Papajohn Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Αυτο που μου αρέσει είναι που την έχουμε δεί όλοι πριν κυκλοφορήσει στα cinema! Χεχεχε!
DEEPBLUECK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Resident Evis Apocalypse:SHIT......................
The Crow Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Αλήθεια ρε παιδιά θα πάει κανένας από σας που την είδε να τη δει και στο σινεμά;;Εγώ προσωπικά δε θα πάω γιατί δε γουστάρω να δίνω 6 ευρώ χωρίς λόγο αφού την έχω δει.Άμα ήταν τσάμπα θα πήγαινα.Εσείς;;
theobabis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Yποψιαζομαι οτι αμα ηταν τσαμπα, δε θα στην επαιζαν...
dim_b Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Έχοντας υπομείνει το μαρτύριο του Resident Evil (επί πληρωμή κιόλας), δεν θα έβλεπα το Apocalypse ούτε τσάμπα. Ίσως μόνο αν με πλήρωναν, αλλά θα έπρεπε να είναι αρκετά δελεαστικό το ποσό
Exoskeletor Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 ego kai na exo dei mia teneia tha pigena na thn ksanablepa ean aksize.an thelo omos na do poly mia teneia perimeno na thn do kanonika san anthropos sto sinema. den thn katebazo apto internet..
Papajohn Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Εχμ εγω είδα το screener και επειδή είναι δωρεαν θα τη δω και στο κινηματογράφο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.