Προς το περιεχόμενο

Επισκευή motherboard αξίζει;

Prof_Chaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω μια Mobo ABIT NF7Sv2 την οποία και χάλασα όπως θα καταλάβατε και απο το topic.Η συγκεκριμένη δεν έχει εγγυηση και το πρόβλημα της ειναι οτι εχει σπάσει ενα μικροσκοπικο chipaki διπλα στην cpu (ανάμεσα στην τρύπα που βιδώνει η ψύχτρα και το socket)

Τι λέτε υπάρχει περίπτωση να μου το φτιάξουν;και αν ναί με συμφέρει οικονομικά και ποσο περίπου θα μου πάρουν;

Αν δεν γίνεται τίποτα θα αγοράσω μια καινούργια αν και δεν μου περισεύουν τα λεφτά.

Δημοσ.

Μπορείς να ψάξεις μόνος σου για κάποια ίδια motherboard χαλασμένη, και να αλλάξεις το "σπασμένο μικροσκοπικό chipάκι" μόνος σου! Ή κάποια άλλη που να έχει το ίδιο εν λόγω τσιπάκι. Δώσε μια εικόνα, για να καταλάβουμε τι έχει σπάσει!

Σε συμφέρει, θα έλεγα.

Δημοσ.

φίλε spok είμαι εντελώς άσχετος με τεχνικά θέματα οπότε απίθανο να το φτιάξω.Εμένα με ενδιαφέρει αν την πάω για service σε κάποιο κατάστημα υπάρχει περίπτωση να την φτιάξουν;Αν ναι το ποσό που θα μου πάρουν θα συμφέρει η καλύτερα να πάρω new..thats all ;)

Δημοσ.

Φαίνεται ξεκάθαρα οτι λείπει το τσιπάκι? Αν όχι, και αν δεν έχει λήξει ακόμα ο χρόνος εγγύησης δοκίμασε να την πας για service (πες τους πως έπαψε ξαφνικά να δουλεύει) χωρίς να τους πεις πως έσπασε το τσιπ.

Έτσι, είτε θα στην αλλάξουν :) είτε θα το καταλάβουν και στην δώσουν πίσω ανεπισκεύαστη...

Τώρα, αν θέλεις να την επισκευάσεις μόνος σου, ο μόνος που μπορεί σίγουρα να σε βοηθήσει (μιας και "κεντάει" κυριολεκτικά με το κολλητήρι και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε μετατροπές & διορθώσεις σε motherboards, vga κλπ) είναι ο hipro5 (click here)

Δημοσ.

φίλε georgeadams δεν έχω εγγυηση..Ξέρω ακριβώς τι έχει σπάσει και αν οπως λές ο hipro5 είναι τόσο καλός ίσως αξίζει να επικοινωνήσω να ρίξει μια ματιά.Με κολλητήρη φτίαχνει κατα πάσα πιθανότητα διοτι αν και το κομματακι αυτο έσπασε, οταν το εβαζα στο σημείο που ηταν πριν λειτουργουσε η mobo.To κακό ειναι οτι το κοματακι αυτο είναι τόσο μικροσκοπικο που το έχασα..

Δημοσ.

Sorry που ανασταίνω πεθαμένα topics, αλλά τώρα το είδα:

@KWSN_Men : ναι, φίλε μου! Μιά χαρά δουλεύει. Δεν ήταν δύσκολο, έναν πυκνωτή κόλλησα! Η 7500 Radeonίζει μιά χαρά, παρέα με έναν Duron 1000 !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...