kotlid Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 geia sas paideia molis egrapsa tin taineia bad boys apo to mega me thn karta tv mou.to egrapsa se 4 komatia giati to stamatousa stis diafimiseis.to egrapsa se mpeg2 me size 720-576 kai bitsize 6.00 Mbit/s pos mporo na ta enoso (prog)? meta ti na kano tin taineia giati einai kai 5 giga kai me ti prog? eyxarisrto poli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 enose ta me to tmpgenc. meta to mpeg pou tha sou dimiourgithei kane to de-multiplex pali me to tmpgenc kai tha sou bgei ena arxeio ixou kai ena eikonas. dose ta se ena authoring program gia na sta kanei dvd. meta to dvd pou tha sou ftiaksei fortose to sto dvdshrink kai auto tha sto kanei sto epithimmito megethos gia na xoraei se dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Mipos kseris kapio kalo programma authoring kathos kai an to idio programma an vazi ipotitlous stin tenia .I allios pos ginete na valoume kai ipotitlous.Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 mporeis na xrisimopoiiseis to ifoedit. ipostirizei sup ipotitlous. ama koitakseis ta sticky tha deis sxetiko athro tou trustfm sxetika me prosthiki ellinikwn ipotitlwn se dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Nai den to eixa kitaksi .Iparxi proigoumeni sizitisi pou apantaei sta erotimata mou.Eyxaristo file na ise kala. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanta Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δε χρειάζεται να τα ενώσεις, χώσε τα κατευθείαν στο authoring software, το DVD-Lab είναι μια καλή πρόταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Καλημέρα, kallair, έχω γράψει από δορυφορική κάρτα κάτι ταινίες τις οποίες από .ts τις μετέτρεψα σε .mpg (mpeg2) και κατέβασα το TMPGEnc γιατί θέλω να τα ενώσω και να τα βάλω σε DVD. Ανοίγοντας όμως το πρόγραμμα δεν μου αναγνωρίζει τα αρχεία :!:. Πιο πάνω λες ότι αναγνωρίζει τα mpg. Ξέρεις γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Τελικά κατέβασα το Ulead DVD Movie Factory 3. Έβαλα κανονικά τα .mpg αρχεία όπως μου ζητάει και τελικά έφτασα στο σημείο που λέει "Output". Εκεί επέλεξα "Record to drive" και κάτι που έλεγε για .iso δεν θυμάμαι ακριβώς πως το έγραφε. Έχουν περάσει σχεδόν 3 ώρες και ακόμα βρίσκεται στο "Converting video title 6/7" (78%) και στο 3% :!: της συνολικής... επεξεργασίας να το πω έτσι. Αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό ούτε άυριο δεν θα τελειώσει!! Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει πιο γρήγορα αυτή τη δουλειά? Κάτι είχα διαβάσει παλιότερα σε κάποιο άλλο post ότι το Ulead DVD Movie Factory 2 είναι πιο γρήγορο, ισχύει? Αν όχι, τότε το DVD-Lab είναι πιο γρήγορο? Συγνώμη αν κούρασα αλλά τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι με video editing και δεν ξέρω και πολλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanta Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Αν τα αρχεία Mpg είναι συμβατά (DVD-compliant) το DVD-Lab δε θα κάνει τόσο πολλή ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 ΟΚ θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.