KaizerSoze Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Egw pali den katalabainw ti thelei se DVD malista kapoios to Sex and the City an den einai 32-40,komplexikos kai...gomena
sotris99 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Dwro gia tin gkomena tou? Μόνο έτσι εξηγείται... Πάντως ο έκτος και τελευταίος κύκλος κυκλοφορεί προς τα τέλη οκτωβρίου... Αλήθεια σας αρέσει η Sarah Jessica Parker?????
Cristina Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Αν ήμουν άνδρας και μου άρεσε η σειρά θα το είχα λάβει ως προσβολή.
sotris99 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Αν ήμουν άνδρας και μου άρεσε η σειρά θα το είχα λάβει ως προσβολή. Είσαι όμως γυναίκα και αν σου αρέσει η σειρά τότε χάνω πάσα ιδέα για σένα :PPPPPPPP
dim_b Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Αν ήμουν άνδρας και μου άρεσε η σειρά θα το είχα λάβει ως προσβολή. Δεν χρειάζεται να είσαι άνδρας γιά να προσβληθείς. Εκτός αν δε σε πειράζει να σε λένε κομπλεξική. :roll: btw, εγώ είμαι 32-40, δεν ξέρω αν είμαι κομπλεξικός αλλά σίγουρα δεν είμαι γκόμενα. Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρηθούν κάποιοι χαρακτηρισμοί γιά να μην το πάρω προσωπικά;
Cristina Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Αν ήμουν άνδρας και μου άρεσε η σειρά θα το είχα λάβει ως προσβολή. Δεν χρειάζεται να είσαι άνδρας γιά να προσβληθείς. Εκτός αν δε σε πειράζει να σε λένε κομπλεξική. :roll: Εξαρτάται σε πόση υπόληψη έχω αυτόν που το λέει.
sotris99 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 [offtopic] Εξαρτάται σε πόση υπόληψη έχω αυτόν που το λέει. Hahaha... Σου την είπε ελαφρώς...[/offtopic]
KaizerSoze Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Yeap,indeed,anyway den pernw pisw oute ena xaraktirismo ektos an kapoios dinatai na mou apanthsei ti tou arese TOSO se auth thn seira meta apo ta prwta 4-5 episodeia
dim_b Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ θα έλεγα ότι κομπλεξικός είναι αυτός που χαρακτηρίζει έτσι αυτούς που έχουν διαφορετικά γούστα από τα δικά του.
Cristina Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ θα έλεγα ότι κομπλεξικός είναι αυτός που χαρακτηρίζει έτσι αυτούς που έχουν διαφορετικά γούστα από τα δικά του. Ακριβώς. Στο τέλος (αν δεν έχει ήδη γίνει), θα φοβόμαστε να πούμε τί μας αρέσει και τί όχι επειδή δεν αρέσει σε μερικούς. :? Και δεν φτάνει αυτό, θα πρέπει να είμαστε και υποχρεωμένοι να τους 'τεκμηριώσουμε' γιατί μας αρέσει!
mixalis23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 ego nomizo oti an kapoios den goustarei tin seira i genikotera to thema toy topic mporei na min apantisei kai na min asxolithei katholou!Gia mena ayto einai komplex!
epote Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 oraia kai tora pou maliotravixtikame sa kala paidakia tha mazepsoume ta kouvadakia mas na paiksoume politismena. I R E M I S T E gia na mhn arxiso na moirazo ban aristera kai deksia (kai nai tha banaro KAI ton dim:P) (ena mina meta kai afou alilompanarizomaste me ton dim tha mas apompanarei o hal na ksemperdevoume:P) btw keyser kai emena mou aresei to sex and the city, exei plaka, einai kalogirismeno, exei eksipnes atakes kai kalogramenous xaraktires granted oi typises einai tsoules ktl alla ayto de leei kati...
KaizerSoze Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ θα έλεγα ότι κομπλεξικός είναι αυτός που χαρακτηρίζει έτσι αυτούς που έχουν διαφορετικά γούστα από τα δικά του. SYMFWNW apolyta. Mono pou den eipa kanena komplexiko epeidh tou aresei kati pou den maresei.Eipa oti i SYGEKRIMENH seira exei arketa komplex mesa kai thewrw oti opoios tin "vriskei" mazi tis kouvalaei arketa komplex(kai nai epote,eidika apo sena eimoun sigouros oti tharese,tin xereis tin gnwmh mou gia sena :twisted: ).Ektos an eimai komplexikos epeidh den symmerizomai tin apopsi sas,mono pou tote symfwna me tin thewria sas eiste...oooooooooops,eseis komplexikoi. ME TIS YGEIES SAS. Kai file mixalis,ta topic den einai gia na eulogoume ta genia mas kai "ti wreo to Sex and the city" kai "ti wreo to AvP" kai "ti wreo to Mulholand drive". An thes mpes se kana fan club forum,edw tha milaei KAI opoios exei antitheti apopsi,ok?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.