Προς το περιεχόμενο

Sex and the City

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Dwro gia tin gkomena tou?

Μόνο έτσι εξηγείται...

Πάντως ο έκτος και τελευταίος κύκλος κυκλοφορεί προς τα τέλη οκτωβρίου...

Αλήθεια σας αρέσει η Sarah Jessica Parker?????

Δημοσ.
Αν ήμουν άνδρας και μου άρεσε η σειρά θα το είχα λάβει ως προσβολή. :)

Είσαι όμως γυναίκα και αν σου αρέσει η σειρά τότε χάνω πάσα ιδέα για σένα :PPPPPPPP

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να είσαι άνδρας γιά να προσβληθείς. Εκτός αν δε σε πειράζει να σε λένε κομπλεξική. :roll:

btw, εγώ είμαι 32-40, δεν ξέρω αν είμαι κομπλεξικός αλλά σίγουρα δεν είμαι γκόμενα. Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρηθούν κάποιοι χαρακτηρισμοί γιά να μην το πάρω προσωπικά;

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να είσαι άνδρας γιά να προσβληθείς. Εκτός αν δε σε πειράζει να σε λένε κομπλεξική. :roll:

Εξαρτάται σε πόση υπόληψη έχω αυτόν που το λέει. :lol: :P

Δημοσ.

[offtopic]

Εξαρτάται σε πόση υπόληψη έχω αυτόν που το λέει. :lol: :P

Hahaha...

Σου την είπε ελαφρώς...[/offtopic]

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα ότι κομπλεξικός είναι αυτός που χαρακτηρίζει έτσι αυτούς που έχουν διαφορετικά γούστα από τα δικά του.

Δημοσ.
Εγώ θα έλεγα ότι κομπλεξικός είναι αυτός που χαρακτηρίζει έτσι αυτούς που έχουν διαφορετικά γούστα από τα δικά του.

Ακριβώς. ;)

Στο τέλος (αν δεν έχει ήδη γίνει), θα φοβόμαστε να πούμε τί μας αρέσει και τί όχι επειδή δεν αρέσει σε μερικούς. :?

Και δεν φτάνει αυτό, θα πρέπει να είμαστε και υποχρεωμένοι να τους 'τεκμηριώσουμε' γιατί μας αρέσει! :shock:

Δημοσ.

oraia kai tora pou maliotravixtikame sa kala paidakia tha mazepsoume ta kouvadakia mas na paiksoume politismena.

I R E M I S T E gia na mhn arxiso na moirazo ban aristera kai deksia (kai nai tha banaro KAI ton dim:P)

(ena mina meta kai afou alilompanarizomaste me ton dim tha mas apompanarei o hal na ksemperdevoume:P)

btw keyser kai emena mou aresei to sex and the city, exei plaka, einai kalogirismeno, exei eksipnes atakes kai kalogramenous xaraktires

granted oi typises einai tsoules ktl alla ayto de leei kati...

Δημοσ.

SYMFWNW apolyta. Mono pou den eipa kanena komplexiko epeidh tou aresei kati pou den maresei.Eipa oti i SYGEKRIMENH seira exei arketa komplex mesa kai thewrw oti opoios tin "vriskei" mazi tis kouvalaei arketa komplex(kai nai epote,eidika apo sena eimoun sigouros oti tharese,tin xereis tin gnwmh mou gia sena :twisted: ).Ektos an eimai komplexikos epeidh den symmerizomai tin apopsi sas,mono pou tote symfwna me tin thewria sas eiste...oooooooooops,eseis komplexikoi.

ME TIS YGEIES SAS.

Kai file mixalis,ta topic den einai gia na eulogoume ta genia mas kai "ti wreo to Sex and the city" kai "ti wreo to AvP" kai "ti wreo to Mulholand drive". An thes mpes se kana fan club forum,edw tha milaei KAI opoios exei antitheti apopsi,ok?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...