Melissa_virus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπόν. Από τότε που πέρασα τον new P4 prescott sta 3.2 άρχισαν κάποια περίεργα προβλήματα. Το κυριότερο είναι ότι δεν κάνει restart!!!!!!!!!!! Έκανα format αλλά τίποτα. Το motherboard που έχω είναι το MSI 865PE Neo2. Ως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω τι φταίει. Όποιος ξέρει κάτι ας πει!!! Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι κάτι παθαίνει και βγάζει στην αρχή cmos settings wrong. Και δεν κάνει εκκίνηση. Έχει κάποιες επιλογές όπως F1 gia na mpw sto bios kai F2 gia na ksanampoun oi default ρυθμίσεις και όλα αυτά χωρίς να έχω κάνει τίποτα εγώ. Αυτά.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Υποθετω πως πατησες F2 και παλι δεν ξεκινησε?
Melissa_virus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Όχι όταν πατάω F2 συνεχίζει κανονικα.
billpeppas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Πάτα F1 , και ρύθμισε το BIOS. Αν δεν ξέρεις , πες μας να βοηθήσουμε. Αν το ρυθμίσεις και κάνει πάλι τα ίδια παίζουν άλλες καταστάσεις.
wizard Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μήπως είναι τελειωμένη η μπαταρία της MB?
Melissa_virus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν ξέρω από bios. Αλλα σου λέω και να φορτώσω τισ default μετά από μια δυο μέρες τα ίδια θα κάνει. Και το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι δεν κάνει restart. Προχωράει και σταματάει στο σημείο που λέει αποθήκευση δεδομένων στον δίσκο. Από εκεί και πέρα του ρίχνω ένα reset και στρώνει! Αλλίως τίποτα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Απτην στιγμη που πατας F2 και φορτωνει τα default δεν νομιζω πως χρειαζεται να ασχοληθεις με το bios..Μηπως χρειαζεται update το bios για να ειναι πληρως συμβατο με τον prescott?(εγω χρειαστηκα οταν εβαλα preshot..)Πριν απο τον prescott ειχες αλλο επεξεργαστη στο ιδιο motherboard και ολα ηταν οκ?
wizard Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ πάλι για να σου το ξανακάνει, πιστεύω ότι έχει πρόβλημα η μπαταρία. Κάνε κάτι πολύ απλό. Μπες στα bios, και άλλαξε την ώρα. Την επόμενη φορά που θα σου το κάνει έλεγξε τι ώρα σου λέει.
Melissa_virus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Nai Bi0 πριν τον prescott όλα ήταν ok.Northwood είχα επάνω. Πριν λίγο που έκανα restart με έβαλε σε κάτι σαν αναμονή αλλα χωρίς να βγαίνει από την αναμονή. Οπότε reset! Wizard apo μπαταρία είναι ok. Αυτό που έκανε με το F1 και όλα τα σχετικά του πέρασε. Δεν το ξαναέκανε!
Melissa_virus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2004 Telos to problhma me ta restart. Ena bios update to eluse. Twra kanw restart me thn hsuxia mou!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.