rista Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Εχω προσέξει οτι το Νero δεν με αφήνει να κάνω burn on the fly στα dvd's!! Δηλαδή για να καταλάβετε:βάζω στο πάνω drive ενα dvd γεμάτο με data (οχι ταινία)και με το που βάζω στο αντιγραφικό ενα άδειο και πάω να πατήσω copy entire disk τοτε μου πετάει μύνημα πως στο άδειο που έβαλα δεν επαρκεί ο χώρος και πως πρεπει να βάλω ένα αλλο μεγαλύτερης χωρητικότητας..... Μα καλα πλακα μας κάνει? Τα αδεια που βαζω ειναι τα ιδια δισκακια με αυτα που παω να γραψω!! Και τα δυο dvd 4,7Gb ειναι.... Mήπως δεν υποστηρίζει το nero αυτου του είδους αντιγραφές στα dvd's? Χρησιμοποιώ την έκδωση 6.3.1.15 και έχω dvd-rw το Plextor PX712A με το τελευταιο firmware και δισκακια traxdata -r 4x....(δεν δοκιμασα ακομα με αλλα δισκακια)!! Να ξαναπω πως δεν βάζω ταινιες αλλά data dvd που εχω γράψει κανονικότατα!! :!:
predator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 eisai sigouros pws epele3es DVD Copy kai to swsto drive ws source?:roll:
rista Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 eisai sigouros pws epele3es DVD[/b'] Copy kai to swsto drive ws source?:roll: Εννοειται πως ναι!!
netcrawler Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μήπως κατα λάθος το έχεις να κάνει copy σε cd???
vageco Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 exei vgei kai nea ekdosh 6.3.1.25....den kserw an einai thema ekdoshs...
rista Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Ανοιγω το nero express,επιλεγω πανω πανω εγγραφη για Dvd και επειτα παω κανονικα στο copy entire disc αλλα μου βγαζει αυτο που σας ειπα!!! Οπως ειδατε κανω τη κανονικη διαδικασια!!! Μπορει να ειναι και bug αν και δεν μου απαντησε κανεις αν γραφει ετσι χωρις προβλημα στο δικο του..... Το καινουριο nero που βγηκε δεν εβγαλε ακομα στο site changelog οποτε θα περιμενω ακομα πριν το κατεβασω....(να ειμαι σιγουρος)!!! :|
predator Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 oxi re c me nero express. anoi3e kanonika to nero ultra edition,pata cancel ston wizard, meta pata recorder kai copy disc,epelexe DVD kai meta to source kai destination drive kai tickare to "on the fly" kai telos pata "copy". prepei na eisai ok twra. PS: exw to nero 6.3.1.6.
rista Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 oxi re c me nero express.anoi3e kanonika to nero ultra edition' date='pata cancel ston wizard, meta pata recorder kai copy disc,epelexe DVD kai meta to source kai destination drive kai tickare to "on the fly" kai telos pata "copy". prepei na eisai ok twra. PS: exw to nero 6.3.1.6.[/quote'] Παλι τιποτα....Εξαλου τι με το express τι με το αλλο το ιδιο πραμα ειναι!(μη μπερδευεσαι) Να και η φωτο με το error : http://briefcase.pathfinder.gr/download/rista/25203/316890/0/error.JPG
daniel's_saving_grace Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Πήγαινε File-->Preferences-->Expert Features και κάνε enable DVD overburning και βάλε τιμή 4510 ΜΒ και μετά ξαναδοκίμασε από το κανονικό Nero (όχι express).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.