deviant Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Eχω βάλει σε έγγραφο του word 40-50 γραφικές παραστάσεις (κάθε μια έχει 500 και πάνω νούμερα). το αποτέλεσμα είναι να πάρω ένα αρχείο word 300ΜΒ!!!!!! Πως γίνεται να σκάνω όλες τις γραφικές σε μορφή emf? ;ή jpg? Στο power point που έβαλα επίσης τις γραφικές μου έδινε τη δυνατότητα να τις σώσω πρώτα πχ σε emf αρχεία και μετά να τις ξαναβάλω... το word δεν μου δίνει τέτοια δυνατότητα... Έχει κανείς καμιά ιδέα? Γιατί πρέπει να εκτυπώσω το έγγραφο αλλά αρχειο 300ΜΒ δεν φαντάζομαι να δεχτεί ο εκτυπωτής του υπολογιστικού κέντρου... Eχω office xp pro ellinka
RedKostas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μια πιθανή λύση είναι να επεξεργαστείς τις γραφικές παραστάσεις μέσω ενός προγράμματος επεξεργασίας εικόνας. Μπορείς να σώσεις την εικόνα σου σε format jpg, και να ορίσεις το ποσοστό συμπίεσης (σε βάρος της ποιότητας) για να μειώσεις το μέγεθος των γρ. παραστάσεων.
deviant Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν υπάρχει άλλος τρόπος μέσω του word? καθος είναι 60 γραφικες!!!!!!!!! Pls οποιος ξέρει ας βοηθήσει βιάζομαι πολύ... ΤΗΝΧ
Godfath3r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 An einai mono 8ema tou ektypwth mporeis kai na "kopseis" to arxeio se merika kommatia...10 arxeia dld.Apo thn selida 1 mexri 30 to ena apo 31 ews 60 to allo kok.Pantws mou fainontai paaaaaara polla 300mb.Poses selides einai olo to eggrafo?
deviant Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 80 selides iparxoyn kai grafikes me 10000 noumera -> pou exei megethos moni tis 5MB... Pantos einai 300MB ...
Godfath3r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λύση, ή μάλλον μπορώ, αλλά είναι εντελώς μπακάλικη...printscreen στις γραφικές παραστάσεις και paste σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας για να μπορέσεις να απο8ηκεύσεις τα διαγραμματα σε jpg μορφή.(αλήθεια, σε τί μορφή είναι τώρα?)
StavrosD Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Κάνε Cut/Αποκοπή το κάθε διάγραμμα, και μετά χωρίς να κινήσεις τον κέρσορα στο κείμενο πήγαινε στο μενού Edit/Επεξεργασία, επέλεξε Paste Special/Ειδική επικόλληση (πάτα τα δύο βελάκια στο κάτω μέρος του μενού αν δεν σου το εμφανίζει), και επέλεξε εικόνα (PNG). Απόφυγε το JPEG και GIF γιατί και μεγαλύτερα είναι και χειρότερη ποιότητα έχουν για την συγκεκριμένη χρήση.
Godfath3r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Ωραίος ο StavrosD, οχι μπακάλης σαν και μένα!!!Χαχχααχχαχα.Δεν το έχω δοκιμάσει αλλα μάλλον λειτουργεί!!
StavrosD Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Ωραίος ο StavrosD[/b'], οχι μπακάλης σαν και μένα!!!Χαχχααχχαχα. ..."Και γω μπακάλης ήμουνα, και'συ expert θα γίνεις!" Δεν είναι και τόσο μπακάλικο, και είναι προτιμότερο από άλλα που έχουν δει τα μάτια μου. Έχω δει παιδιά να τυπώνουν τις σελίδες και μετά να τις σκανάρουν για να πάρουν αυτό που θέλουν, επειδή δεν ξέρουν πως να κάνουν copy/paste στον acrobat...και άλλα πολλά!
Godfath3r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 E, εντάξει δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με το Word...Παντως έχω δεί και εγώ κατι τέτοιες καφρίλες!!!
The_Mentor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μην τις κάνεις Import αλλά δημιουργησε ένα Link τους μέσα στο έγγραφο. Έτσι οι παραστάσεις θα είναι σε ένα Folder μαζί με το έγγραφο και θα απεικονίζονται σωστά τόσο σε οθόνη όσο και στο έγγραφο και θα είναι μικρό (πολύ μικρό)...
deviant Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γαι τη βοηθεια !!!!! ΤΗΝΧ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.