karib Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 To ekana gargara omws giati den euriska allou to idio proion kai den kratiomoun allo:) To kalo ths upotheshs einai oti mou emeinan kai ta stoixeia ths sundeshs tou pelath pou tous ton epestrepse... Παιδια, πιστευω οτι το πλαισιο, πασχει στο θεμα των επιστροφων προιοντων. Δεν τσεκαρουν κι ας λενε οτι τσεκαρουν. Εχω παρει usb2 hub κι ελειπε το τροφοδοτικο!
random Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Ξέρετε πόσα ποστ εχω δει σε αυτο και άλλα gr forum, με τιτλους: "μηπως ξέρετε πώς να κάψω την ... οθόνη/μητρική/cdr/μνήμη/cpu/vga τωρα που είμαι ακομα σε εγγυηση για να παρω άλλη?" "έκαψα τη μητρικη απο τρελο oc/modding , πως αφαιρώ τις πάστες και τις πατέντες μου για να την επιστρέψω?" "πώς παιρνουμε νεο σκληρό? πέτα τον απο ύψος γραφείου, και καθάρισες!" μετά τι περιμένετε; είπαμε οι υπάλληλοι μπορει να ειναι σε τεχνικά άσχετοι, αλλα τα αφεντικά τους δεν ειναι και μαμάκες. Αυτο αναφερεται στο ανοιγμα των δίσκων για την καταγραφή του σεριαλ. εντάξει να σου δωσουν δίσκο, αλλα τουλάχιστον να είναι δικός τους, οχι απο τον απέναντι (που μπορει να σου κάνει κόμπλες στις αλλαγές). και πόσα ακόμη έχω δει που λέγανε: "πήγα στο κατάστημα να επιστρέψω το χ που μου δωσανε ελλατωματικό ή μπορει και να το χάλασα μονος μου, και σε 5 λεπτά χωρις να ελένξουν τίποτα το άλλαξαν ή μου δωσαν πιστωτικό" (αυτού του 2ου τύπου ποστ κατα 95% αναφέρονται σε επιχείρηση που αρχίζει απο Π και τελείώνει σε λαίσιο) Το άλλο θέμα, να σου λειπει τροφοδοτικό/εξάρτημα είναι άλλο. καθαρά λάθος τους.
sotris99 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν υπάρχουν μόνο κακές εταρείες αλλά και ΚΑΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ.
Grigoros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 na kano kai ego mia erotisi. to plaisio plironei tis epistrofes? to plaisio ta girnaei. oles oi eteries me sklirous mporoune na eleksis to serial se deyterolepta. opote afou girnaei kapios me apodiksi ena proion to tsekareis kai an to kalivi i eggiisi eisai oreos. an theloune de xreiazete na anoigoun. ayto de ginete pouthena sto kosmo kai an kapios exei oreksei kai psaksei eimai sigouros oti tha vri akri pou tha leei oti to proion prepei na einai sfragismeno kai na min to dexese anoixto.
karib Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 ayto de ginete pouthena sto kosmo kai an kapios exei oreksei kai psaksei eimai sigouros oti tha vri akri pou tha leei oti to proion prepei na einai sfragismeno kai na min to dexese anoixto. Εδω ειναι βαλκανια ομως φιλε μου....παντα πρωτοτυπουμε προς το χειροτερο!
Grigoros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 ne re pedia alla to afinoume. emena o pateras mou pire ena kinito otan imoun kato kai xalase ti proti mera, pige na to girisi kai tou eipan gia service. pao ego tin epomeni tous zitao na mou feroun terms and conditions of the contract kai afou diavazoume mou to allaksane. an to psakseis tous kaneis oti thes giati opos emeis ipografoume etsi kai aytoi to idio kanoun. kai pisteyo oti an ayto pou kanei to plaisio anaferthei se wd i maxtor i ti kathe eteria tha tous dimiourgisoun provlima.
paravatis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 kati tetoia thlivera peristatika opos afto pou perigrafei o stavrosd einai pou mas kseftilizoune kai vgainei to onoma... emas tin alli fora mas ekane fasaria enas pelatis epeidi den tou allazame ena tvbox sto manual tou opoiou eixe ypogramisei kapoia pramata... vevaia meta ma den to allakseis pali eisai kakos... :S
zoomnia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Σήμερα πήγα κι εγώ σε ένα κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ για ένα σκληρό δίσκο και αυτός που μου έδωσαν ήταν σε ανοιγμένη συσκευασία. Μου εξήγησαν τα περί αριθμού σειράς και πράγματι το άνοιγμα ήταν εκεί που βρισκόταν ο αριθμός σειράς. Καταλαβαίνω την ανάγκη να προστατευθεί ένα κατάστημα από τις απατεωνίες που περιγράφηκαν προηγουμένως και πρέπει να προστατευθεί από τον κάθε ψεύτη καταναλωτή που πάει εκεί με την άνεση του "πελάτη" (άρα σε θέση ισχύος). Από την άλλη, εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία των απατεώνων καταναλωτών και δεν δέχομαι να με αντιμετωπίζουν ως απατεώνα με το "καλημέρα" και να μου δίνουν ανοιχτό προϊόν. Ο τρόπος που ανακάλυψαν είναι πολύ κακός! Να βρουν κάτι άλλο. Έστω (π.χ.) να σου δίνουν ένα αυτοκόλλητο με τον σειραϊκό αριθμό και να σε υποχρεώνουν να το βάλεις επάνω στο εξάρτημα προκειμένου να το επιστρέψεις! Αλλιώς να μην το δέχονται πίσω! Αλλά όχι να σου δίνουν ανοιχτό προϊόν!... Δίνει πολύ άσχημη εντύπωση η ανοιχτή συσκευασία!
myrmidon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δυστυχώς η παραπάνω πρόταση δεν θα μπορέσει να λύσει το πρόβλημα των κακοπροαιρετων πελατών.Φανταστείτε να υποχρεώνουν τους πελάτες την ώρα που θα αγοράζουν τον σκληρό,να τον ανοίγουν και να κολλάνε πάνω το αυτοκόλλητο με τον σειριακό.Επίσης αν δώσουν το αυτοκόλλητο για το κολλήσουν οι πελάτες μόνοι τους μετά α)οι περισσότεροι θα ξεχάσουν να το κολλήσουν και μετά άμα πάθει κάτι ο σκληρός θα φωνάζουν γιατί δεν τον δέχονται σαν δικό τους και β)τα ''λαμόγια'' θα βρουν πάτημα ότι και καλά το ξέχασαν,θα κάνουν φασαρία και τελικά θα τους τον αλλάζουν. Τελικά βλέπω πάλι ο αθώος να την πληρώνει. Από όσο ξέρω για να λύσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα,με τις ανοιχτές συσκευασίες,θα φέρουν σκληρούς σε retail μορφή.Αυτοί θα βρίσκονται μέσα στα κουτιά τους και οι σειριακοί θα καταγράφονται χωρίς να ανοιχτεί η συσκευασία. Τώρα πια θα είναι η διαφορά τιμής μεταξύ bulk και retail δεν ξέρω.Υποθέτω πως θα είναι η ίδια περίπου που υπάρχει και σε άλλα προιόντα(cd-rw,dvd-rw κ.α).
whiteman7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 me e-shop den parelaba pote tipote anoigmeno.oute to nec 2500 oute ton skliro 200ari mou.klista kai ta 2 kai se diaforetikes imerominies
CACTUSJ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Poio usb2 hub exeis parei file mou?nomizo se kapoia hub anaferetai san optional
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 εγω προσωπικά μόνο μια φορά εχω αγοράσει αεροστεγος κλειστό προιον..Μια κάρτα tv που ηταν σε κουτι αλλα απεξω το κουτι ειχε ζελατινα.. Προχθές πήρα μια mobo της οποίας το σακουλάκι ηταν ανοιχτο μέσα στο κουτι και έιχαν κοτσάρει ενα αυτοκόλητο πάνω στην mobo,οτι και καλά αν το ξεκολήσεις δεν ισχυει εγγυηση. Το ερώτημα ειναι ένα.Κατα πόσο έχουν δικαίωμα να ανοίγουν τα κουτιά απο τους προμηθευτές και μετά να τα πουλάνε.Εμένα προσωπικά μου φαίνεται πολύ περίεργο.
silentpower Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 to plaisio olous tous diskous tous dinei anoiktous rotisa kai mou eipan oti simionoun to serial number! trexa gureve....
paravatis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2004 paidia tha ithela poly na sas doso na katalavete kai poso praktiko einai afto gia tin taxytita stin opoia eksypiretei alla kai paralamvanei(ta proina pou den einai kaneis apo sas sto magazi gia na kserei ti panikos epikratei) to katha katastima. p.x. simera proi parelava 3 diaforetikous WD120JB. o kathenas eixe diaforetiko sxima kai aftokollita. anta na koitas mia ora ti einai pano ston hd. kaneis mia sto plai, vlepeis ton kodiko kai teleioses. oso gi'aftous pou eipane oti niothoune pos tous antimetopizoun san kleftes me to kalimera, lypamai alla den mporo na kano kati... sigoura exoune kai aftoi to dikio tous. yparxei panta omos i micro land, cosmodata klp pou poulane sfragismenous diskous...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.