mikaha Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Yparxei kapoia endeiksi gia na ksero poia meli einai online kai poia oxi ?? Episis i ora sto forum einai lanthasmeni, ti prepei na allakso?
wizard Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Το ποιά μέλη είναι Online μπορείς να το δεις από την κεντρική σελίδα του forum, αν κοιτάξεις κάτω κάτω. Όσο για την ώρα, θα πρέπει να πας στο προφίλ σου και να επιλέξεις ως ζώνη ώρας GMT +3.
Cristina Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Yparxei kapoia endeiksi gia na ksero poia meli einai online kai poia oxi ?? Επίσης υπάρχει και αυτό το link.
wizard Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 ΩΧ!!! Τόσα χρόνια σε fora, πρώτη φορά βλέπω ότι το παρόντες χρήστες είναι link!!!!! Thx Cristina!
tzoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Αφού λέμε απορίες, να ρωτήσω κι εγώ γιατί δεν μου δουλεύει το " "
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Αφού λέμε απορίες, να ρωτήσω κι εγώ γιατί δεν μου δουλεύει το "" Τι εννοείς 'δεν δουλεύει'; Είτε πατάς αυτό το κουμπί στο μήνυμα που θέλεις να παραθέσεις, είτε βάζεις: > [quote="όνομα poster"] Κείμενο παράθεσης [/quote]
tzoulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Συγγνώμη λάθος, δεν έβαζα " :oops: στο όνομα. Ευχαριστώ.
predator Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 pou einai ayto to "parontes xrhstes"? exw aggliko skin.
Cristina Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 pou einai ayto to "parontes xrhstes"?exw aggliko skin. Ακριβώς κάτω από το τέλος των κατηγοριών στην 'Forum Index'' date=' θα δεις το 'Who is Online'. Από εκεί και κάτω θα δεις τους χρήστες που είναι OnLine και δεν είναι hidden.
The_player Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Και εσυ γιατι δεν εισαι ποτε στα Παροντα μέλη Cristin..? Μπαίνεις παντα αόρατη να υποθεσω... Και παντα εισαι online...
Cristina Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Και εσυ γιατι δεν εισαι ποτε στα Παροντα μέλη Cristin..? Μπαίνεις παντα αόρατη να υποθεσω... Και παντα εισαι online... Για να σας αυξήσω το suspense καλέ! pwpw strabomara milame! thanks cris! Αυτά βρε είναι τα πρώτα που κοιτάει κάποιος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.