Προς το περιεχόμενο

agora digital camera!!!

strong

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia deite ayta kai peite moy an aksizei o kopos :

CHRONOS SNAPSHOT 5110

# Ανάλυση: 5 εκατομμύρια pixels 1/2" CCD 3.2M CMOS με μέγιστη ανάλυση 2560x1920 (interpolated).

# Βασική Μνήμη: 16MB επεκτεινόμενη με κάρτες Secure Digital.

# Zoom: 4x ψηφιακό zoom.

# Οθόνη Προβολής:1.5-in TFT.

# Σύνδεση:USB Interface. Η σύνδεση USB και το παρεχόμενο software σας επιτρέπουν να φορτώσετε τις φωτογραφίες σας ή τα αρχεία κινούμενης εικόνας σας, εύκολα και γρήγορα στον υπολογιστή σας.

# Τροφοδοσία: 4 ΑΑΑ μπαταρίες.

# Εστιακή απόσταση: 1m έως άπειρο, 20cm σε Macro mode.

# Εύρος Διαφράγματος:f=2,8mm.

# Διαστάσεις:97(W) x 28(D) x 63(H) mm.

# Βάρος: 110 γραμμάρια. (χωρίς τις μπαταρίες).

# Περιεχόμενα Συσκευασίας: Φωτογραφική μηχανή, καλώδιο σύνδεσης USB, υφασμάτινη θήκη μεταφοράς, μπαταρίες, software για PC.

# Εγγύηση: 1 χρόνος.

Aλλα χαρακτηριστικά: Χρονοδιακόπτης καθυστέρησης 10sec. Αυτόματη και χειροκίνητη έκθεση του λευκού. Δυνατότητα λήψης πέντε συνεχόμενων φωτογραφιών (Burst Mode). Αυτόματο flash με λειτουργίες AUTO/ON/OFF. Ενσωματωμένο μικρόφωνο. Video Capture Res: 320x240 με ήχο εως 15fps, PC cam Video Frame Rate: Εως 22fps@VGA, 24fps@CIF.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται καλώδιο USB, καλώδιο VIDEO, λουράκι, θήκη και 4 ΑΑΑ μπαταρίες.

Κατασκευαστής: CHRONOS

Κατηγορία: ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

Τιμή: 88 ? + 15.84 ? 18% ΦΠΑ = 103.84 ? (35383 δρχ)

Δημοσ.

strong, ena megalo meion...pou vlepw...gia auto kai h mikrh timh... einai to oti den exei optiko zoom...! to digital zoom...einai poly kako...kai tha deis oti tha sou einai axrhsto......xwris optiko zoom...fwtografikh mhxanh...den tha epairna...

Δημοσ.
strong[/b'], ena megalo meion...pou vlepw...gia auto kai h mikrh timh... einai to oti den exei optiko zoom...!

giati re sy dwarves gia ta lefta ths den einai mia xara?egw 8lw kati ftino alla kai yxronos kaloytsiko!den nomizw pws an exi miko zoom 8a me xalasei!eixa danistei mia allh apo ena filo poy den eixw ka8oloy zoom kai nomizw pws den me xalase!ektos toy zoom ola ta alla lene tpt h na arxizw na psaxnw allh??

Δημοσ.

strong, koita einai analoga ti zhtas...!! An den se endiaferei to zoom...tote einai arketa kalh... pantos ta alla xarakthristhka deixnoun na einai arketa kala....

sigoura tha xreiasteis megalyterh mnhmh!!!

mexri posa lefta exeis skopo na diatheseis?

Δημοσ.
aaa! kai pia h diafora toy optikoy me to psifiako zoom?

to optiko zoom to kanei o fakos...dhladh...anoigei pros ta eksw...kai fernei to antikeimeno poio konta..!

to pshfiako zoom....apla fernei softwarika...ena komati ths photografias poio konta sou....me apotelesma na vlepeis xontrokomena pixels....

xontrika auth einai h diafora...

an xrhsimopoieis pantos to px to ACDSEE kane ena zoom in sthn photografia pou vlepeis...einai akrivos opws to psifiako zoom....

Δημοσ.

Καταρχην να πω ότι η μηχανή είναι 3,2ΜΡ και όχι 5ΜΡ που αναφέρει. Τα 5ΜΡ επιτυγχάνονται μόνο με τη διαδικασία του interpolation το οποίο είναι διαφημιστικό τρικ.

Επίσης βλέποντας τη μηχανη

http://www.computrolley.com/products/specials/chronos5110.php?id=333

δε μπορώ να πω ότι ο φακός της μου δίνει θετική εντύπωση και κρίνοντας από τη μάρκα μάλλον μιλάμε για μια αργή μηχανή.

Δλδ αν θέλεις ψηφιακή μηχανή και όχι webcamera θα σου έλεγα μακριά. Εναλλακτικά θα σου πρότεινα:

Αν δεν θέλεις πάνω απο 100ευρώ ΗΡ 433

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.565511

Γύρω στα 120 ευρώ και λίγο καλύτερη

Fuji A120

Στα 130 ευρώ μέσω pixmania όμως μακραν ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά με 3χ οπτικό zoom minolta X21

http://www.pixmania.com/gr/gr/41574/art/konica-minolta/dimage-x21.html

Δημοσ.

Πρωτο μειον οτι δεν ειναι επωνυμη. Αρα τα οπτικα ειναι μετριας εως κακής ποιοτητας. Δευτερο μειον αυτο που ανεφερε ο ata1983, δλδ οτι δεν ειναι 5ΜΡ αλλα 3.2. Γενικα για φωτογραφικα κοιταξτε να αγοραζετε επωνυμα. Δε θα το μετανιωσετε

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο τα οπτικά. Είναι το σύστημα εστίασης, η ποιότητα του αισθητήρα(και όχι τα ΜΡ), οι αλγόριθμοι επεξεργασίας της εικόνας που συνήθως εξασφαλίζονται μόνο από επώνυμες μάρκες και παραπάνω χρήματα.

Απο αυτες που είπα παραπάνω σίγουρα η minolta έχει φοβερή διαφορά από τις υπόλοιπες. Οπτικό zoom, ποιοτικός φακός με ασφαιρικά στοιχεία κτλ, αρκετά γρήγορο AF και σε πολύ καλή τιμή.

Μπορείς επίσης να ψάξεις κάποια μεταχειρισμένη Canon A60 αν θέλεις να το ψάξεις λίγο παραπάνω το θέμα αφού έχει πλήρως χειροκίνητες ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Αν και ο ata1983 τα εξηγησε πολυ καλα, απλα να σου υπενθυμισω οτι ΣΙΓΟΥΡΑ μετα απο καποιες μερες η φωτογραφικη μηχανη σε τετοια λεφτα θα σου φανει "λιγη" και θα θελεις κατι παραπανω. Οποτε σκεψου πρωτα αν μπορεις να βαλεις καποια παραπανω λεφτα και να παρεις μια καλη και ποιοτικη 3.2ΜΡ μηχανη (παραπανω δεν θα σου χρειαστει αν εισαι ερασιτεχνης ή δεν ασχολεισαι πολυ). Εγω ειχα δουλεψει μιας φιλης την ψηφιακη που ειχε γυρω στα 120-140 ευρω και πραγματικα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ, νομιζα οτι ειχα ψευτικη μηχανη... Εγω εχω την Sony P12 που ειναι 5ΜΡ (πραγματικη!) και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος για τα λεφτα της (500 ευρω) και οταν επιασα στα χερια μου την Sony F828 (1000 ευρω, εντελως διαφορετικη κατηγορια) δεν ενιωσα και τοσο μειωμενος οταν μετα απο 2 μερες χρησης της την εδωσα πισω στον φιλο μου και ξαναεπιασα την δικια μου στα χερια μου... Πιστευω οτι 300 ευρω ειναι αρκετα καλα λεφτα για να παρεις μια πραγματικα καλη ψηφιακη μηχανη που θα την κρατησεις αρκετο καιρο και θα μεινεις και ευχαριστημενος τοσο απο ποιοτητα φωτογραφιας οσο και απο ανεσεις-ευκολιες-δυνατοτητες κτλ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...