Προς το περιεχόμενο

Splitter Προγραμμα που να κοβει αρχεια mpg

chris72gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ εδω και καιρό να βρω κάποιο προγραμμα για να κόβω ενα αρχειο .mpg σε μικρότερα (Θελω να κόβω καποια κομμάτια που δεν τα χρειαζομαι) χωρίς όμως να γίνεται ξανα το αρχειο rendering και να χάνεται η ποιότητά του. Εχω δοκιμασει διαφορά προγράμματα,αλλα καποια απο αυτά δεν μπορούν να μου ανοίξουν τα .mpg βιντεάκια ή δεν μπορούν να τα κόψουν.

Ξέρει καποιος ενα σίγουρο προγραμμα που να μπορεί να τα κόψει?

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Ενα αρκετα εξυπηρετικό πρόγραμμα που κάνει αυτό που θελεις είναι το

TMPGEnc 2.521

και μπορείς να το βρείς στο ww.doom9.org

Δεν εχω δοκιμάσει την πιο πρόσφατη εκδοση του, αλλα μπορουσα παντα να κανω cut και join σε mpeg αρχεία. Ωστόσο σε μια προηγουμενη εκδοση του που είχα δοκιμάσει δε μπορουσες να κανεις άμεσα preview του αποτελέσματος για να δεις τι γινόταν με τον ηχο. :o . Μπορεί να έχει διορθωθεί αυτο πλεον...

Δημοσ.

Δοκίμασε και το Ulead VideoStudio καθώς και το VideoReDo. Αν το θέλεις για να αφαιρέσεις διαφημίσεις από video είναι πολύ πιο βολικά από το TMPG

Δημοσ.

Φίλε μου panoscorfu,

χιλια ευχαριστώ. Δοκίμασα το VideoRedo και είναι αυτό που χρειαζόμουνα.Είχα δοκιμασει κι αλλα προγράμματα στο παρελθόν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές (στα XP) το πρόγραμμα κολλάει κι αναγκάζομαι να το κλείνω και να το ξανανοίγω.Βεβαια αυτό δεν με προβληματίζει και πολύ (καλό θα ήταν βέβαια να μην το εκανε). Δεν ξέρω βέβαια αν φταιει ότι είναι δοκιμαστική έκδοση για 21 μέρες.

Ευχαριστώ και πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...