Προς το περιεχόμενο

Gameboy Advance SP

Japan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Diavasa oti yparxei ena eidiko Flashdisk gia to GBA opou mporeis na kaneis "backup" ta paixnidia sou kai ena kalodiaki gia na to syndeeis sto pc sou. Kserei kaneis pou mporo na vro kati tetoio edo stin Ellada giati den thelo na ta paraggeilo apo Ameriki an mporo na ta vro edo. Episis ean kserete tipota gia oli tin diadikasia.

Thnx

Chryssa

Δημοσ.

Χρυσα δυσκολα θα βρεις εδω... γιατι δεν θελεις να παραγγειλεις απο εξω? με την ομαδικη παραγγελια που ειχε κανει ο _Dimon_ τα παραλαβαμε πολυ γρηγορα και χωρις προβληματα

Δημοσ.

120 euro ειχαμε δωσει εκαστος

ρωτα τον _dimon_ για περισσοτερες πληροφοριες

εξαλλου μπορεις να κανεις και μονος σου την παραγγελια αν δεν ξανακανει ο _dimon_

παντως

το ολο συστημα παντως ειναι παρα πολυ καλο!!!

Δημοσ.

Αυτήν την στιγμή έχει περίπου 110?, αν θέλεις Χρύσα κανονίζω να στον στείλω και να σου δώσω και όλα τα παιχνίδια του Game Boy Advance σε 2 DVD!!!

Δημοσ.
Αυτήν την στιγμή έχει περίπου 110?, αν θέλεις Χρύσα κανονίζω να στον στείλω και να σου δώσω και όλα τα παιχνίδια του Game Boy Advance σε 2 DVD!!!

Άρη αν κάνεις τίποτα στείλε μου ένα πμ... για να κατεβάσουμε το κόστος...

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι κ εγώ! Πόσα mb είναι αυτό που παραγγέλνετε; Εμένα δεν θα με χάλαγε κ ένα των 32 ή 64 mb! Γιατί το άλλο έχει όσο ένα game boy!

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Thelo na agoraso tin mnimi gia to GB Advance. Me endiaferei 128Mbit h 256Mbit. Iparxei kapoios oste na dosei parapano plirofories? H akoma kalitera an iparxoun atoma oste na kanoume maziki paragelia. Exo 9 dvd me ola ta paixnidia gia to GB kai den thelo na pane xamena :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...