doc1000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Οι ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο αυξάνονται συνεχώς, αλλά δυστυχώς δε βλέπω μεγάλη κινητικότητα απ' τις εταιρείες δίσκων να μεγαλώσουν τις χωρητικότητες... Μόνο τα mp3 του να θέλει να κρατήσει ένας στο δίσκο θέλει τεράστια ποσά GBytes. Για να μη μιλήσω για ταινίες... Πότε επιτέλους θα ανέβουμε πάνω απ' τα 250GByte που έχουμε κολλήσει? Ακόμα κι αυτά είναι ασύμφορα σε σχέση πχ με ένα δίσκο των 200GB... Το να έχει κανείς 2-3 δίσκους στο σύστημα δε νομίζω ότι είναι και το καλύτερο τόσο από θόρυβο όσο και απο ενεργειακής άποψης... Δώστε GBytes στο λαό! :wink:
predator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 kai ama sou katsei o TByte diskos klapse me manoula mou... bre de pame kalaaaaa! egw exw enan 120ari kai o misos einai adeios , ama 8elw na akousw mp3 petaw mesa ena DVD.3ereis posi wra mousikis xwraei se 4,7 GB? de nomizw na 8es na akouseis parapanw se ena session!
Jaco Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Τιιιι...???? 1 Tbyte...???? Δηλαδή, 1.6Τbytes δεν σου φτάνουν...??? :wink: http://www.lacie.com/products/product.htm?id=10129
predator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 aytos o diskos pou les Jaco, mallon apla enswmatwnei pollous mikroterous (px o 1 TB = 4x250) kai einai exwterikos. exm... tin timi tin eides? $2,199.00 !!! ftinos einai mwre ... lew ma xtipisw 2-3 na balw se ola mou ta pcia!
StavrosD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Υπάρχει στην αγορά δίσκος της Hitachi στα 400GB εδώ και αρκετούς μήνες. Παραπάνω δύσκολα θα βγεί. Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα, έχω ήδη 2x200GB, 1x120GB & 1x80GB, και επειδή στο κουτί μου τελείωσαν οι θέσεις για δίσκους (είναι full tower, και έχει 3x3.5 & 6x5.25) παράγγειλα αυτό: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=STB-3T4-E1&other_title=+STB-3T4-E1+4-in-3%20Device%20Module το οποίο πιάνει 3 θέσεις 5.25 και χωράει 4 δίσκους 3.5, ώστε να βάλω καναν δίσκο ακόμα. Περιττό να σου πώ ότι χρειάστηκα και επιπλέον PCI IDE Controller.
predator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 ma ti kaneis bre an8rwpe mou me toso xwro? server exeis?
StavrosD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 ma ti kaneis bre an8rwpe mou me toso xwro?server exeis? Απλά δεν έχω χρόνο να σβήσω την σαβούρα που έχει μείνει μέσα με τα χρόνια (την υπολογίζω πάνω από 20GB), μερικά GB είναι pdf αρχεία και δημοσιεύσεις που διαβάζω για το διδακτορικό μου, 100GB περίπου είναι άδεια ώστε να μπορώ να περνάω ταινίες από την βιντεοκάμερα μέσω Firewire ώστε να τις κάνω DVD, μερικά mp3, μερικές ταινίες, ΜΑΜΕ (30GB περίπου) κτλ. Μαζεύω επίσης παλιά παιχνίδια και software, το οποίο δεν υπάρχει εδώ και χρόνια στο εμπόριο, πολλά από τα οποία δεν παίζουν σε καινούργιους υπολογιστές χωρίς το DosBox. Είναι ένα χόμπυ και αυτό. Επιπλέον περισσότερες από 1 εγκαταστάσεις λειτουργικού (λινουξ, windows για παιχνίδια για τον αδερφό μου, άλλη μία εγκατάσταση για να κάνω την δουλειά μου, και άλλη μία για να δοκιμάζω beta εκδόσεις (μέσω συνδρομής MSDN Universal έχω πρόσβαση σε οτιδήποτε βγάζει η MS. Μην μου στείλει κανείς pm για να του δώσω τίποτα, γιατί δεν μπορώ. Όλα τα προιόντα είναι registered στην συνδρομή και ...) Δεν θα συνεχίσω για τα υπόλοιπα, γιατί θα με πετάξουν από το φόρουμ :wink: λόγω πολυλογίας.
predator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 elpizw ola ayta na ta exeis kai se ena backup e...3ereis dikos einai kai... (ftou ftou ftou) eisai polyasxolos pantws!
doc1000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδιά εννοείται ότι κρατάς και backup σε dvd σε περιπτωση που πάει κάτι στραβά... Αλλά όταν ο άλλος έχει κάποιες χιλιάδες albums mp3 δεν μπορεί κάθε τόσο να πάει και να ψάχνει σε ποιό dvd το είχε αποθηκεύσει. Εγώ προσωπικά θέλω να τα έχω μπροστά μου κάθε ώρα ταξινομημένα ανα κατηγορία και όχι σκόρπια όπως είναι στα cd μου. Γούστα είναι αυτά. Άλλος έχει κάμποσα games και δε θέλει να βγάζει το ένα για να εγκατστήσει το άλλο. Εντάξει άμα ένας έχει 1GByte mp3 λογικό είναι να του φαίνονται παράλογα αυτά που λέω. Σκέψου όμως ότι πολλά άτομα (heavy downloaders) που κατεβάζουν με dsl κάθε μήνα 10άδες GBytes...
random Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 ου! καλά απο σαβούρα αλλο τίποτα... μονο 20 γιγα εχεις; εχω κατεβάσει τον αγλέορα. αν ειχα και DSL θα εβγαιναν τα gbytes απο τις χαραμάδες του κουτιού. βαριέμαι να γραφω dvd, και αν τα γραψω, το ψαξιμο παλι ειναι σκετη μαζοχα. μεχρι να διαβασει το dvd νυχτωσα. εχω 200, 120, 100, 40 και 10άρι. συν dvdr, cdr = 7 ide's και στο παταρι εναν παμπαλαιο 1.6 ευτυχως δεν χρειαστηκε ακομα τα ειχα ολα σε 1 pc, με εξτρα pci card, αλλα τωρα εστησα ενα 2ο ,τοπικο δικτυο, και τους μοιρασα στα 2 συστηματα. ετσι ειναι και λιγο (ελαχιστα) πιο ασφαλές με το 2ο pc να μην ειναι συνεχεια αναμενο. οποτε εχω χώρο για... χμ.. modo1=4, mobo2=4, pci=4 =16. μετα θα αρχισω να ψαχνω τα sata ports! , έχω χωρο για αλλους 9 !!!! extensions τροφοδοσιας θελουμε, και ενα νεο πινακα να μου βαλει η ΔΕΗ στο διαμερισμα. αντε βγάλτε το TB hdisk γιατι ουτε το blueray δεν μας σωνει.
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 pare tis unibrain ta racks.xekinane apo terabyte kai pano.to 1 terabyte einai 4 x 250 kai ine ena u.meta exei pio megala me 10 250 gb diskous kai paei legontas.
predator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 egw re paidia exw adsl kai katebazw peripou 4 GB ti mera. exw 1 Terra mono se divx, ti mou lete twra. alla o diskos mou einai 120 GB. oso gia to an psaxnw an 8elw kati?oute lepto! h lysh einai aplh kai akouei sto onoma "where is it"!
peterp@n^ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 modo1=4' date=' mobo2=4, pci=4 =16. μετα θα αρχισω να ψαχνω τα sata ports! , έχω χωρο για αλλους 9 !!!![/quote'] 12 ide einai auta pou les.. kai 7 pou exeis, opote alla 5 diathesima.. min ksegeliesai.. filika
Shinta Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Ta DvD petanan. Otan Pira prin apo 2 mines 2*120GB oloi legane ti na tous kano.Lipon tora exo mono 30Gb eleuthera me Videos kai tenies se kamia 100 DVD. Mesa stous discous exo afisei 200 GB mp3 kai thelo na kano format kai allagi partition.Lipon prepei na paro kamia 100 DvD akoma kai na grafo gia kana mina.Ti kala... Otan vgike to CD(650mb) enas diskos HDD itan 850Mb kai tora prepei na xaro me to DVD-9 me ta 9GB?????? agorazo mono discous lipon pou kano kai kariera otan ta pernao ksana se allo disco. 50Mb/s(HDD 2 HDD) VS 8Mb/s(DVD 2 HDD)
alfas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Emena filoi mou,mou eipe ena paidi(politis plaisiou) oti exei er8ei sto plaisio 1Tb..to dia8etoun pros ta paron se etairies kai h timi tous einai sta 3000 eura...tora ali8eia mou elege psemmata???Ti na sas po den me endiaferei kiolas!!Giati den prokeitai na agoraso
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.