ALX1150 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Εκανα προσφατα αναβαθμιση σε Ρ4 3.0Ghz με RAM 512 κτλ καλουδια κι ενω ολα εχουν γινει σωστα (νομιζω δηλαδη) τρωω συνεχως κολληματα σε διαφορα προγραμματα. Μου βγαινει δηλαδη εκεινο το παραθυρο διαλογου που λεει ...«η ταδε εφαρμογη αντιμετωσισε ενα σοβαρο προβλημα και πρεπει να τερματιστει η λειτουργια της» Τι μπορει να συμβαινει;
NKod Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 otan ekanes update sto pc sou(se hardware) ekanes xana egkatastash twn windows h' apla allaxes to hardware kai synexises me ta idia windows pou xrisimopoiouses kai prin to update toy hardware? Giati se aythn thn periptwsh STANDAR ftaine ta windows
ALX1150 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Οχι...εγινε format και ολα ξανα απ την αρχη. Αλλα μια και ανεφερες τα Windows ...καποιες φορες ενω ειναι τα XP PRO GR τα βλεπει ως XP HOME GR!!! Aυτο το ειχα αντιμετωπισει πριν την αναβαθμιση οταν ηθελα να κανω προσθαφαιρεση στοιχειων των Windows...oταν μου ζηταγε να τοποθετησω το σιντι με τα WinXP Home Edition !!! Ρε μπας και φταιει το cd των windows?
telcomfreak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 format και ξανα βαλε τα windows μετα απο upgrade επιβαλεται (υποθετω οτι αλλαξες τουλ την μητρικη )
ALX1150 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Maλλον αυτο θα κανω.Αλλα πεστε μου κατι αλλο. Υπαρχει περιπτωση να φταιει το cd των Windows? Σκεφτομαι επισης να αγορασω ενα μεγαλυτερο σκληρο SATA στα 80-120 Gb. Μπορω στον καινουριο δισκο να ριξω τα XP απο αλλη εκδοση (εχω δυο εκδοσεις) που εχω και να φορτωσω τα προγραμματα μου εκει και μετα να φορμαρω τον παλιο 30αρι μου και να τον εχω μονο για Video Capture? Θα υπαρξει προβλημα αν εχω δυο λειτουργικα σε δυο διαφορετικους δισκους κατα το πρωτο boot; (Δεν θελω να τον φορμαρω ταυτοχρονως ωστε να μπορεσω μετα με ενα απλο copy paste να μεταφερω τα προγραμματα στον καινουριο.)Εκτος κι αν δεν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.