Προς το περιεχόμενο

TV Tuner και Filmnet...εχει καταφερει κανεις τιποτα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
manik[/b'], sou lew tin exw tin karta kai exei BT878!:shock:

Η κάρτα που είπε ο gantemis13 Leadtek DV2000 και όχι TV 2000 XP που έχεις εσύ είναι διαφορετικά μοντέλα.Δες και το site της Leadtek.

Δημοσ.
ma rwtaei kai gia ta 2.pantws apo oso 3erw h monh diafora stis 2 kartes einai oti h DV exei kai firewire...

Ποιά δύο; Ο gantemis αναφέρθηκε στο μοντέλο Leadtek Winfast DV2000 η οποία δεν είναι η μόνη που έχει την ονομασία Winfast(ίσως εδώ μπερδεύτηκες) και δεν έχουν καμμία απολύτως ομοιότητα στο chipset (εκτός του ότι και τα δύο είναι της Connexant-πρώην BrookTree) όπου η μεν DV2000 έχει το 10-bit CX23881(review εδώ) ενώ η δικιά σου ΤV2000 XP έχει το Bt878.

den 3erw omws gia thn DV' date=' egw gia thn XP milousa pou exei eggyhmena BT878.[/quote']

Εδώ έχεις δίκιο! Αλλά την επόμενη φορά θα σε τιμωρήσω και θα έρθεις με τον κηδεμόνα σου στο γραφείο μου. :D :wink:

Δημοσ.
Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες του mikaha παγωσα την εικόνα αλλά ή θα είναι στα 4 κομμένη ή στα 2.Αλλά το βραδάκι μία μαλ...ια τη βγάζεις. :shock:

Το δικαιωμα στη ζωη ειναι δικαιωμα στον αυνανισμο! :lol:

LLLLLLLLOOOOOOLLLLLLL ti les re panxris

Δημοσ.

Παιδια δε ξερω που μενετε.Εδω στην Θεσσαλονικη,ξερετε καποιο μαγαζι που να μπορω να απευθυνθω;Ειδικα για την XP 2000,γιατι την pixel view την εχω βρει.Αντε να την παρω και αφου δουλευει σιγουρα :lol: να δουμε κανα ματσακι!!!!!!!

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΟΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ FILMNET PACK ΓΙΑ TV TUNER ΜΕ CHIP-AKI PHILIPS...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΜΕΣΑ ΜΗΝΥΜΑ.......

Δημοσ.
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΟΙ' date=' ΥΠΑΡΧΕΙ FILMNET PACK ΓΙΑ TV TUNER ΜΕ CHIP-AKI PHILIPS...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΜΕΣΑ ΜΗΝΥΜΑ.......[/quote']

Όχι λυπάμαι.Είπαμε μόνο Bt chips.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω δοκιμασει 2 αποκωδικοποιητες αλλα τιποτα.Μηπως υπαρχει κανενα προγραμμα αποκωδικοποιησης να κατεβασω απο το INTERNET???(εκτος απο cable crypt,multi decoder και FREE TV γιατι δεν ειναι συμβατα με την καρτα μου

• 9 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...