Προς το περιεχόμενο

TV Tuner και Filmnet...εχει καταφερει κανεις τιποτα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα αρχεια βρηκα καποια Filmnet pack και ειδικα το 3 που ειναι για WinXP.

Ομως δεν λειτουργουν!

Μηπως δεν κανω κατι καλα ή το προγραμματακι απλα...δεν δουλευει.

Εχει καταφερει κανεις σας τιποτα;

Εγω οταν τρεχω το Dscaler του Ronnys απο το προγραμμα που βρηκα στα αρχεια σας μου λεει οτι δεν βρισκει ενα dll αρχειο,το οποιο ομως υπαρχει στον φακελο ηδη!

Το αλλο .exe που εχει μεσα και «τρεχει» κανονικα,μου λεει please wait...μεχρι που η υπομονη μου εξαντλειται!!!

Some idea να βλεπουμε κανα αγωνα στο Supersport?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ φίλε δε ξέρω σε ποιά αρχεία αναφέρεσαι, αλλά έχω καταφέρει να πιάσω supersport χρησιμοποιώντας το dscaler και το ccdxp32 v.3.5. Απλά εγκαθιστώ το dscaler και μετά εκτελώ το ccdxp32.exe. Πρέπει βέβαια το tuner σου να έχει τσιπάκι που να υποστηρίζει αυτό το πρόγραμμα.

Δημοσ.

Θα πρέπει απ' ότι έχω καταλάβει να έχεις ταυτόχρονα και το πρόγραμμα τηλεόρασης και να αλλάζεις κανάλια (συχνότητες μέχρι να βρεις αυτήν του filmnet)!

Δημοσ.

Η τελευταία έκδοση του προγράμματος (ccdxp32) είναι η 3.6.0.3 την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Εκτός από το αρχείο ccdxp32v3603.rar πρέπει να κάνετε extract στον ίδιο φάκελο και το αρχείο dsdrv.zip που θα βρείτε στην παραπάνω διευθυνση. Επίσης δείτε και αυτό το topic. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά άκουσα ότι το παραπάνω πρόγραμμα χρειάζεται επεξεργαστή πάνω από 2Ghz. Μόλις πριν από λίγο με κάρτα PCTV pro κατάφερα μετά από καιρό να κλειδώσω την εικόνα μόνο που δεν ξέρω αν είμαι τυχερός και την επόμενη φορα :P Μέσω του προγράμματος έκανα capture κάποιες φωτογραφιες να δείτε --εδώ--

Εγώ πρώτα βρίσκω τη συχνότητα των συνδρομητικών με το software της κάρτας, το κλείνω και ανοίγω μετα το προγραμματάκι για το filmnet.

Δημοσ.

egw pantws me 3 diaforetikes tv tuners me 878 chipaki pou to dokimasa se win xp kai Me kai se p4 @ 2,4 den mporesa POTE na sta8eropoihsw tin eikona.

8elei na exeis mallon tzami sima (sa apo nova) gia na doulepsei xwris na tremopaizei.

Δημοσ.

paidia ego me pctv pro pinnacle me windows 98 SE ksena kai me

intel 2,67 (oxi hyperthreading) 512 mnhmh kai karta grafikon

mx440 ge force 2

katafera na do kai filmnet kai supersport!!!!!!!!

(xoris ixo panta)

Den exo idiaitera xromata,omos blepeis arketa kala xoris xionia,bebaia

den ine 100% panta stathero,xreiazetai kapoies fores me ta belakia na ftiaxo tin eikona sto kentro,alla stis perisoteres fores ti statheropoio kai blepo kanonika

xoris na xreiastei na ti ksanarithmiso toulaxiston gia kamia ora pou ida. Pezei sigoura rolo kai poso dinata pianis to shma.

Isos kano kana capture na deite ti paizi

an patiso epilogh na blepo idiaitera xromata tote diskola ti statheropoio.

dialeksa san mode to "averaging" ayto ine to poio shmantiko gia na petixete kati kalo.

programma to scvmax tv decoder 1,5 eksodsh

Δημοσ.

Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες του mikaha παγωσα την εικόνα αλλά ή θα είναι στα 4 κομμένη ή στα 2.Αλλά το βραδάκι μία μαλ...ια τη βγάζεις. :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...