Blackbull13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω ένα laptop HP και έχω το εξής πρόβλημα. Αφού κάνω image την ταινία που θέλω να γράψω όταν μου ζητάει να βάλω το άδειο DVD για να γράψω, (και στο Nero 6.3 και σε 1-2 προγράμματα αντιγραφής που δοκίμασα) μου λέει να βάλω DVD+R/RW και όχι DVD+R που βάζω εγώ και μου πετάει έξω το DVD+R που του βάζω. Στο laptop έχω ένα TOSHIBA ODD-DVD SD-R6252 το οποίο αναφέρει ότι τα Supported Write Features που υποστηρίζει είναι τα CD-R,CD-RW,DVD+R,DVD+RW To ίδιο συμβαίνει όταν πχ από το Nero 6.3 πάω να γράψω απλά Data. Κάνω κάτι λάθος και δεν μου γράφει στα άδεια DVD+R που του βάζω ή μήπως είναι κάτι από τα DVD άδεια που έχω πάρει? Ήταν σφραγισμένα τα πείρα από το πλαίσιο και απάνω τους γράφουν : DVD+R (data storage 4,7GB,120min movie και κάτι άλλα....) Hepl please!!!!!
Jaco Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δε δοκιμάζεις να δεις αν θα στα γράψει αυτά τα δισκάκια σε μια άλλη συσκευή DVD-RW...? Αν στα γράψει σημαίνει ότι το drive σου δεν μπορεί να τα αναγνωρίσει, οπότε θα πρέπει να βρεις κάποια δισκάκια που να είναι συμβατά... καλό είναι να προτιμήσεις κάτι επώνυμο, όπως TDK π.χ. τα οποία είναι δεδομένα καλής ποιότητας και τα αναγνωρίζουν τα περισσότερα drives...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.