kage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 1)δωστε μου διαφορα link gia dj eqquipment kuriws eurwpaika να μην πληρωνω τελωνειο... κ αν εχει κανει κανεις αγορα απο καποιο site na to anaferei. exω βρει καλες τιμες εδω αλλα λεει οτι στελνει μονο usa... 2)k ti μου προτεινετε να παρω για cd double palyer... gemini,dennon,numark ,stanton,vestax ,(pioneer=akriba) gemini numark eimai προς numark κ γενικοτερα εως 300e. 3)exei χρησιμοποιησει κανει παρομοιο,συνηθως k numark exoun ta club (ποιο μοντελο?),πως ειναι η χρηση τους κανουν μονα τους αλλαγες ή ειναι σαν να χρησιμοποιεις μικτη?παιρνουν ξεχωριστο μικτη? gia ξεχωριστα cd player+mikth οπως θα ξερετε θες τουλ 800e.
The_player Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Apo ta parapano poy proteineis filaraki (ektos pioneer) theoro ta dennon kai ta american Dj (poy den ta anafereis) axiopista ....kai ta exo doylepsei... Den exo psonisei apo to exoteriko akoma ...alla tha to kano sto mellon... Ola ta eppagelmatika players apo oti xero exoyn exodo gia meikth.
Critter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω ψωνιζω απο γερμανια http://www.touched-by-sound.com.Αξιοπιστο και εχει τα παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.