Προς το περιεχόμενο

ZALMAN RESERATOR 1 ή THERMALTAKE AQUARIUS III;;;

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με το Watercooling, έχω καταλήξει στα Zalman Reserator 1 και Thermaltake Aquarius III. Ποιο από τα δύο προτείνετε; Δεν με ενδιαφέρει το πολύ overclocking αλλά περισσότερο να μην υπάρχει θόρυβος. Επίσης το Zalman με προβληματίζει για το χώρο που θέλει. To Aquarius III όταν έχει χαμηλές στροφές το Fan (οπότε και ο θόρυβος θα είναι ελάχιστος) έχει καλή απόδοση; Ή πρέπει να ακούγεται αρκετά το Fan για να μπορέσει να ρίξει όσο χρειάζεται για καλή λειτουργία CPU και VGA τη θερμοκρασία;

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι τέλος της εβδομάδας που θα δοκιμάσω ένα Reserator, θα σου πω πως πάει και αποφασίζεις.

Δημοσ.

Θα ήθελα και εγώ να το έχω μέχρι τέλος εβδομάδας, ή το ένα ή το άλλο!!! Οπότε ξέρει κάποιος να μου πει πιο σύντομα;;;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τελικά "χτύπησα" το Zalman Reserator 1!!! Απλό στην εγκατάσταση αν και χρειάστηκε να το μελετήσω λίγο για να το εγκαταστήσω σωστά και σίγουρα. Το έβαλα και λειτουργεί για ώρες και δεν έχω παρατηρήσει καμία διαρροή. Στο manual προτείνουν να το αφήσεις για 1 ώρα περίπου για να δεις για τυχόν διαρροές πριν ανοίξεις και το PC σου. Εγώ ακόμη δεν άνοιξα το PC και από θέμα διαρροών κανένα πρόβλημα μετά από τόσες ώρες (8 ώρες λειτουργίας περίπου).

*ΟΜΩΣ ανησυχώ για κάτι άλλο: Το ενδεικτικό καλής ροής που είναι απέξω από το μηχάνημα ενώ στην αρχή λειτουργούσε καλα και υπήρχαν έντονες ταλαντώσεις που έδειχναν (όπως λέει και στο manual) ότι είναι σωστή η ροή του νερού, μετά από τόσες ώρες λειτουργίας έχει σταματήσει να κάνει έντονες ταλαντώσεις όπως πρέπει και ίσα που το βλέπεις να ψιλο-ταλαντώνεται!!! Καμιά ιδέα του τι μπορεί να συμβαίνει; Έχω ελέγξει τα λάστιχα και δε φαίνεται κάπου να έχει "τσακίσει" οπότε και να μη περνάει σωστά το νερό. τι συμβαίνει;

Περιμένω εν'αγωνίως απαντήσεις σας! :shock:

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

εγώ θα σου έλεγα να τον βγάλεις τελείως τον μετρητή... κόβει λίγη ροή και δε νομίζω να είσαι όλη την ώρα να τον χαζεύεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...