Προς το περιεχόμενο

Quiz για κομπιουτεράκηδες! (Tv-out)

gvalaou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

Μερικές μέρες τώρα και εντελώς ξαφνικά, η τηλεόραση στην οποία στέλνω σήμα από το Pc μου, έπαψε να δείχνει οτιδήποτε, απλά μια μαύρη εικόνα που τρεμοπαίζει. Τα καλώδια είναι όλα σωστά συνδεδεμένα, η τηλεόραση κατα τ'αλλα είναι μια χαρά ενώ δοκίμασα την ίδια σύνδεση και σε ένα άλλο Pc και έδειχνε εικόνα κανονικά. Άρα το πρόβλημα είναι στο δικό μου Pc. Έχω την ΑΤΙ 9800 Pro και δοκίμασα να ξαναεγκαταστήσω drivers αλλά και να περάσω πιο παλιούς, αλλά τζίφος! Οι ρυθμίσεις που έχω στον πίνακα ελέγχου είναι όπως ήταν πριν μια βδομάδα όταν και όλα λειτουργούσαν κανονικά...Παρεπιμπτόντως, στις συσκευές του συστήματός μου, δείχνει, εκτός από το monitor μου, άλλες δύο "προεπιλεγμένες οθόνες". Η μια υποθέτω είναι η τηλεόραση, η άλλη δεν ξέρω. Εμένα η φαντασία μου σταματάει εδώ, περιμένω καμιά καλή ιδέα και από σας!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρόμοιο πρόβλημα έχω κι εγω απο την παρασκευή,την παρασκευή αγόρασα μια tft (LG 1730s) και με το που άλλαξα το μόνιτορ έπαψε να δουλέυει το tv-out της 9700pro,φαίνεται οτι η τηλεόραση παίρνει σήμα (γιατι οταν παταω το κουμπί για να ενεργοποιηθεί το tvout αρχιζει να τρεμοπαιζει η τηλεοραση) αλλα δυστυχώς δεν δείχνει τίποτα :(

Ακριβώς. Το τρεμοπαίξιμο δείχνει ότι παίρνει σήμα, με τη διαφορά όμως σε μένα ότι συμβαίνει στα καλά των καθουμένων! Η οθόνη είναι η ίδια.

Θέλοντας να εξαντλήσω κάθε ενδεχόμενο, γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατό να χαλάσει με κάποιο τρόπο μόνο η λειτουργία αυτή σε μια κάρτα γραφικών; Αν ναι, κάτι τέτοιο με τι πρόγραμμα μπορώ να το διαπιστώσω; Π.χ. το Sisoft Sandra;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...