dw98pVODA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Enas filos mou thelei na agorasei karta grafikwn kai einai anamesa stis: 9550(oxi SE) 128MB i fx5500 i fx5700LE Den ton poliendiaferoun ta paixnidia gi autokai protimaei mia tetoia lisi. Tha ithela na mou peite gnomes gia autes tis kartes, i an exete kapoies selides me benchmarks(kirios gia tin 5700LE)
Ailuros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Με συγχωρείς αφού δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, τι να τα κάνεις ακριβώς τα μετροπρογράμματα; Πόσο γρήγορα ανοίγει το Word; Η απάντηση είναι πολύ εύκολη: όποια είναι φθηνότερη.
dw98pVODA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Eipa oti den ton endiaferoun poli(paizei kai kanena paixnidaki pou kai pou) p.x. nfs underground. Gi auto epidi peripou oi times gia tis kartes autes einai oi idies, rotouse poia tha itan i kaliteri lisi :roll: [tora gia +- 10euro pisteuo den tithete thema]
predator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 as parei mia 9600 XT tote pou einai kalh lush gia kana paixnidaki pou kai pou. gyrw sta 180+- 8a ti brei stournarh. h seira FX den exei afhsei kai tis kalyteres entypwseis ... opote makria! ATI dagkwta se ayto to price-range!
planetman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Εγώ αν ήμουν στη θέση του, θα έπαιρνα καμμιά μεταχερισμένη Geforce4 Ti ή καμμιά 9600Pro.
Ailuros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Eipa oti den ton endiaferoun poli(paizei kai kanena paixnidaki pou kai pou) p.x. nfs underground. Gi auto epidi peripou oi times gia tis kartes autes einai oi idies, rotouse poia tha itan i kaliteri lisi :roll: [tora gia +- 10euro pisteuo den tithete thema] Παιχνιδάκι που και που (και ειδικά το Underground που οι απαιτήσεις του δεν είναι δα και τόσο χαμηλές), σημαίνει όντως ότι χρειάζεται μια κάρτα ανάλογη με αυτή που πρότειναν τα παιδιά. Δηλ. από 9600PRO και πάνω και γύρω στα 100€ χωρίς φόρο περίπου είναι το κατώτερο όριο για περιστασιακό gaming.
LIVE7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Γιατί ρε παιδιά 9600pro είναι το minimum; Δηλαδή με την 9550 δεν θα παίζει το underground; Εγώ με GeForce MX400 32Mb μια χαρά το έπαιξα σε χαμηλή ποιότητα. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα γραφικά όσο το gameplay(ίσως κάτι τέτοιο να εννοεί και ο φίλος). Mε μέτρια ή και λίγο χαμηλά γραφικά η 9550 δεν θα παίζει Doom και FarCry; Ρωτάω γιατί κι εγώ ενδιαφέρομαι για μια φτηνή λύση.Η 9550 κάνει καμμια 60ριά ευρά
Ailuros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Αν δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου τα γραφικά, τότε το θέμα αλλάζει. Φυσικά και θα παίζει το Underground. Είχα όμως κάτα νου και την μελλοντική βιωσιμότητα μιας κάρτας. Το Underground δεν παύει να είναι περσινό παιχνίδι. Εγώ με GeForce MX400 32Mb μια χαρά το έπαιξα σε χαμηλή ποιότητα. Σχετικό είναι το μια χαρά. Είδες περίπου τις μισές δυνατότητες του παιχνιδιού. Mε μέτρια ή και λίγο χαμηλά γραφικά η 9550 δεν θα παίζει Doom και FarCry; Αρκετά χαμηλά και χαμηλή ανάλυση, εκτός αν βγάλεις τις σκιές στο Doom3, που τότε μάλλον χάνεται και η όλη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού (μην ρωτήσεις ποιά ατμόσφαιρα γιατί θα με φέρεις σε πολύ δύσκολη θέση ).... :wink:
LIVE7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Thanks Ailure.Αυτά ήθελα να ξεκαθαρίσω. Απλά μου φαίνεται (και σύμφωνα με όσα λες) ότι η 9550 είναι μια αξιοπρεπής λύση στην φθηνή κατηγορία.Η ατμόσφαιρα μόνο σαν πρώτη εντύπωση μετράει για εμένα.Μετά από λίγο παιχνίδι μόνο το gameplay με ενδιαφέρει.Γούστα...!
Ailuros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Αξιοπρεπής στην αναλογία των 60€. ’Οτι πληρώνεις παίρνεις πάντα. Η ατμόσφαιρα μόνο σαν πρώτη εντύπωση μετράει για εμένα. Μόλις την προηγούμενη βδομάδα βοήθησα ένα φίλο να φτιάξει ένα φτηνό σύστημα, που και αυτός δεν ενδιαφερόταν για παιχνίδια από τα λεγόμενά του. Κάτα διαβολική σύμπτωση το Underground έγινε αιτία να πάρει άλλη κάρτα γραφικών, και αν δεν βρει να πουλήσει την πρωταρχική θα καταλήξει να έχει ξοδευτεί περισσότερο από ότι σχεδίαζε. Με αυτήν την λογική και έχοντας υπόψη τις συνηθέστερες αντιδράσεις των χρηστών (ειδικά στους αρχάριους), κρίνω και συνιστώ ανάλογα. Σκοπός μου είναι να καταλήξει ο άλλος με τη καλύτερη δυνατή λύση, ακόμα και για ανάγκες που πιθανόν θεωρεί αρχικά ως ασήμαντες. Προφανώς δεν έχουν τα παραπάνω άμεση σχέση με σένα. Καμία διαφωνία στις συνειδητές επιλογές ενός έμπειρου χρήστη.
LIVE7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Ailure έχεις λέγειν τελικά και γι'αυτό σταματώ την κουβέντα μαζί σου μην με πείσεις να ξοδευτώ.Πλάκα κάνω. Ελπίζω να βοηθήσαμε και τον dw98pVODA να καταλήξει. Τα λέμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.