Προς το περιεχόμενο

Αποσύνδεση από το internet και κλήση άγνωστου προορισμού...

vpateri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: κάθε φορά που συνδέομαι στο internet, μετά από 2-3 λεπτά με πετάει έξω και αρχίζει να καλέι ένα άγνωστο νούμερο, οπότε αναγκάζομαι να βγάλω το καλώδιο από την μπρίζα για να γλυτώσω από αυτές τις κλήσεις.

Έχω ψάξει με τα εξής: Ad-Aware 6.0, Ad-Aware SE, Spybot, Norton αλλά τίποτα. Επίσης σε όλα τα παραπάνω έχω τις τελευταίες εκδόσεις

Τη στιγμή που με πετάει από το internet και καλεί τη νέα τοποθεσία δημιουργείται μόνη της μια νέα σύνδεση που λέγεται all.Δεν ξέρω τι να κάνω.

Παλιότερα επίσης είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα αλλά τότε θυμάμαι ότι πήγαινε και έβαζε μια νέα εντολή στα extra strings του modem, που με μια απλή διαγραφή της όλα ήταν ok.

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

Λογικά έχεις κάποιον Dialer. Δες αν υπάρχει τπτ στο Add / Remove Programs, και τρέξε το msconfig από όπου μπορείς να δεις τι ακριβώς ξεκινάει μαζί με τα XP και να το κόψεις...

Δημοσ.

είναι dialer. προσπαθεί να καλέσει σε τηλέφωνα εξωτερικού. συνήθως το κολλάς όταν μπαίνεις σε τσονταδικα. Τώρα ένας τρόπος για να το βγάλεις είναι να κάνεις φραγή εξερχομένων κλήσεων απο τον ΟΤΕ για να μην σου έρθει κανένας λογαριασμός 50000 ευρώ! Τωρα για να το βγάλεις ακολούθα το οδηγό

Εδώ

Νομίζω έχει συζητηθεί πολλές φορές το θέμα. Κ΄ναε μια αναζήτηση πριν ανοίξεις νέο θέμα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...