lipdim1973 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 paidia kalimera. 8a h8ela an einai dynaton thn boh8eia sas se ena problhma poy exo. Sto pc moy exo 2 sklhroys diskoys. O enas 80 gb ton opoio ton exo kanei 2 diskoys kai to ena meros toy einai me win98 kai o allos einai me win xp. Kai o deyteros diskos poy exo einai 40 gb to opoio ton exo gia na bazo diafora programata,foto,video klp. To problhma einai pos aytos o diskos einai se ntfs kai otan trexo ta win98 den ton blepei ka8oloy. Eno sta xp olla einai ok. Eiparxh kanena programa poy na mporo mesa apo ta windows na ton allaxo apo ntfs se fat32 ? xoris na kano thn gnosth diadikasia format kai ta lipa. Paliotera eixa ena programa gia aythn thn doyleia alla tora den to brisko kai dystixos den 8ymame pos to elegan. To mono poy brisko einai to PartitionMagic 8.0 alla mono se demo morfh kai den mporo na kano tipota. Perimeno thn boh8eia sas. eyxaristo, dhmhtrhs
the_maniac Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 μπες με τα win xp , διαλεξε τον δευτερο δισκο σου απο τον explorer , δεξι κλικ ,format και στο file system επελεξε το fat32.
lipdim1973 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Moy exei mono NTFS sto file system.
Dreamstorm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 http://www.sysinternals.com/ntw2k/freeware/ntfswin98.shtml τσέκαρε το λίγο. Μπορείς να δεις ntfs partition από 98 αλλά έχει μόνο read support. Βασικά, η μετατροπή που θέλεις να κάνεις έχει κάποιο ρίσκο και καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το partition magic κάνε και ένα back-up. Αν ψάξεις, δεν μπορεί ,θα το βρεις.
the_maniac Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 στην επιλογη format εχει μονο το ntfs;τι να σου πω....εμενα βγαζει και fat32 σαν επιλογη. ας το κοιταξει και καποιος αλλος και ας μας πει. Dreamstorm ποιο ειναι το ρισκο; το εχω κανει αρκετες φορες και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα.για δωσε τα φωτα σου
Dreamstorm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 the_maniac, βασικά είμαι της γνώμης όταν πειράζεις τον σκληρό, καλύτερα να έχεις backup τα πράγματα σου. Αυτό δεν ισχύει βέβαια μόνο για τον σκληρό, αλλά για όλες τις περιπτώσεις. Μια φορά που άλλαζα file system σε ένα partition, κόλλησε ο υπολογιστής (για άγνωστο λόγο) με συνέπεια να μου εμφανίζει τον χώρο σαν unallocated. Οπότε καλύτερα να προσέχεις για να έχεις, εντάξει δε λέω είναι μικρές οι πιθανότητες να πάθεις κάτι άσχημο αλλά τουλάχιστον άμα το πάθεις θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.