georgepao Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδιά γεία σας Θα ήθελα να μου πείτε αν κάποιος μπορεί να μου δημιουργήσει μία ιστιοσελίδα για τουριστικό γραφείο πού να περιέχει πληροφορίες σέ σχεση μέ ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα,οδηγίες για δρομολόγια πλοίων,εκδόσεις εισητηρίων,ενοικιάσεις δωματίων αλλά αν μπορούμε νά αλλαζουμε εμείς τα δρομολόγια μετα την δημιούργια της ιστιοσελίδας ανα πασα στιγμή λογω αλλαγής των δρομολογίων τακτικά θά ήθελα νά μου πείτε τι θα χρειαστείτε να σας πληροφορήσω καθώς και την χρηματική αμοιβή που θα προκύψει απο την δημιουργία της και αν μπορείτε να μου στείλετε κάποια δείγματα ή νά μου πείτε άν έχετε δημιουργήσει κάποιες σελίδες ώστε νά μπορώ να μπώ και να δώ δείγματα της δουλείας σας σάς ευχαριστώ εκ των προταίρων για τις τυχόν απαντήσεις σας.
mcm01014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2004 georgepao, file pare me thl sto 69xxxxxxxx. eimai xronia grafistas. EDITED by Dionisos: Mh dinete kinhta thlefwna mesw tou forum! Xrhsimopoieiste to pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.